EXCLUSIV Vila Simonei Halep e aproape gata. Situată într-un cartier de lux din București, viitoarea locuință a sportivei arată superb

Ultima actualizare:

    10 martie 2021. Locuinţa este aproape finisată. A apărut gardul, balconul arată superb, iar camerele video sunt funcţionaleFoto: blitz
10 martie 2021. Locuinţa este aproape finisată. A apărut gardul, balconul arată superb, iar camerele video sunt funcţionaleFoto: blitz

Simona Halep nu a mers la Doha şi Dubai din cauza problemelor medicale, dar a profitat de pauza neaşteptată pentru a superviza personal stadiul lucrărilor la vila pe care şi-a achiziţionat-o anul trecut în Bucureşti. Cum vila este aproape renovată, tenismena ar putea sărbători Paştele în casă nouă.

Ajunsă la 29 de ani, a treia jucătoare a lumii simte că este momentul să se mute la casa ei. Există un astfel de loc în oraşul său natal, Constanţa, dar cum ea a petrecut mai bine de jumătate de viaţă în Bucureşti, s-a obişnuit cu vacarmul Capitalei şi aici vrea să se stabilească împreună cu viitoarea ei familie.

Este adevărat, de câţiva ani locuieşte în complexul Stejarii, într-un apartament spaţios pus la dispoziţie de proprietarul amplasamentului, Ion Ţiriac, şi acolo are totul la dispoziţie, de la restaurant la teren de antrenament şi condiţii de recuperare, însă Simona, care este o familistă declarată, ştie că nicăieri nu e mai bine ca în casa ta.

Simona Halep are vilă în cartierul Primăverii

Drept urmare, anul trecut şi-a achizionat o superbă vilă într-unul dintre cele mai liniştite şi mai scumpe cartiere ale Bucureştiului, Primăverii. Acolo se pare că vrea jucătoarea noastră să se stabilească alături de soţ şi de copiii lor, pentru că Simona nu a ascuns niciodată că vrea să aibă cel puţin doi urmaşi. 

Pentru a se asigura că totul merge aşa cum au promis muncitorii, Simona Halep merge aproape zilnic la proprietate pentru a se convinge că totul este în grafic. Şi, după cum se poate observa, vila este aproape gata.

Faţă de finalul lunii noiembrie, când Click! v-a prezentat imagini din timpul lucrărilor, au apărut foarte multe lucruri noi, iar vila atrage atenţia de la distanţă, fără să epateze, însă. În primul rând, a fost pus un gard de metal. Apoi, balconul a devenit foarte cochet, cu acele patru coloane de susţinere îmbrăcate în alt şi cu culoarea gri aleasă pentru gărduleţul care îl înconjoară, culoare care se potriveşte perfect cu restul. De asemenea, au fost montate şi camerele video, ceea ce înseamnă că mutarea fostului lider mondial în noua locuinţă se va produce în viitorul apropiat.


    20 noiembrie 2020. Vila nu avea gard, iar curtea era un adevărat şantierFoto: blitz
20 noiembrie 2020. Vila nu avea gard, iar curtea era un adevărat şantierFoto: blitz

În ceea ce priveşte activitatea sportivă a Simonei, aceasta a fost întreruptă în ultimele săptămâni din cauza problemelor la spate care o tot sâcâie de la finalul anului 2018. De data aceasta ele au reapărut la Australian Open, acolo unde jucătoarea noastră a fost eliminată în sferturile de finală de Serena Williams, dar în ciuda tratamentelor ele nu au trecut, astfel că Simona s-a văzut nevoită să se retragă de la turneele de la Doha şi de la Dubai. Ea speră să poată juca totuşi la Miami, competiţie care va începe la 22 mai.

Simona Halep a investit masiv în imobiliare


    Blocul de două etaje construit lângă casa părintească
Blocul de două etaje construit lângă casa părintească

Simona Halep ştie că banii trebuie rulaţi şi a investit o parte din câştigurile obţinute în carieră. Ea pare atrasă de zona imobiliară, acolo unde deţine mai multe proprietăţi care îi aduc bani frumoşi. Astfel, Simona are două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov, care au costat-o în jur de două milioane de euro. De asemenea, a ridicat în zona Mamaia un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux, iar în Constanţa, lângă casa părintească, un bloc de două etaje. În plus, anul trecut firma fratelui său, Nicolae, a primit autorizaţiile pentru construcţia unui hotel de patru etaje şi cinci stele în centrul Constanţei. Acestora li se adaugă locuinţele construite pentru folosinţa ei sau a familiei: o vilă de 600.000 de euro în care stă tenismena când revine în oraşul natal şi un ansamblu de trei vile în Constanţa pentru alţi membri ai familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net