Dramă pentru un fost lider mondial! Soțul a lăsat-o fără bani și vrea să-i ia copiii

arantxa_sanchez_vicario.jpg

arantxa sanchez vicario
Arantxa Sanchez Vicario a câștigat patru turnee de Grand Slam la simplu, șase la dublu și patru la dublu mixt
foto: Getty Images

Fostul lider mondial Arantxa Sánchez Vicario traversează cea mai grea perioadă în plan personal. Soțul Arantxei a intentat divorț, a plecat la amantă cu toate bunurile fostei jucătoare de tenis de origine spaniolă și a cerut custodia totală a celor doi copii minori.

Josep Santacana a cerut custodia totală a celor doi copii, Arantxa şi Leo, de 9 ş 7 ani, invocând faptul că fosta sportivă nu are capacitatea mintală pentru a se ocupa de aceştia. Potrivit Marca, citat de News.ro, el s-a mutat cu noua sa parteneră, cu care are o relaţie de câteva luni.

Arantxa Sanchez Vicario şi Josep Santacana formau un cuplu de 11 ani şi locuiau la Miami. Sanchez Vicario şi-a trecut toată averea pe numele lui Santacana, iar acum trăieşte din salariul de director sportiv la centrul Metropolitan School şi din colaborări cu diverse televiziuni pentru a comenta meciuri de tenis.

arantxa sanchez vicarioZoom
Arantxa Sanchez Vicario și Josep Santacana formau un cuplu de 11 ani
foto: Getty Images

 

După ce a început relaţia cu Santacana, Aranxta a întrerupt orice legătură cu familia ei, aceasta apreciind că bărbatul vrea doar banii fostei sportive.

Arantxa Sanchez Vicario datorează fiscului spaniol 1.7 milioane de euro şi are o datorie de 7,5 milioane de euro la o bancă, în urma unui împrumut făcut pentru a plăti alte datorii.

În vârstă de 46 de ani, Arantxa Sanchez Vicario, de origine spaniolă, a fost lider WTA, a câștigat patru turnee de Grand Slam la simplu, șase la dublu și patru la dublu mixt. În 1994 a fost declarată de Federația Internațională de Tenis sportiva anului. 

loading...
Loading...

Citește și