Cum arată Simona Halep în costum de baie! Pozele din vacanță care fac furori pe internet

simona_halep_1111.jpg

Pozele din vacanță publicate de Simona Halep au făcut furori pe internet
Foto: Arhivă Click

Simona Halep, locul 1 WTA, se relaxează într-o vacanță de vis, reîncărcându-și bateriile pentru turneul din Montreal. Deși nu a dorit să dezvăluie numele frumoasei locații unde a ales să și petreacă acest mini-concediu, binemeritat de altfel, Simona a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imagini din vacanță, care au făcut furori pe internet. Printre pozele în care erau înfățișate încântătoarele peisaje de care se bucură tenismena, aceasta s-a fotografiat și în costum de baie, stârnind admirația prietenilor ei virtuali.

După ce și-a petrecut câteva zile și în România, în București și Constanța, Simona a ales să se relexeze într-o vacanță pe meleaguri străine. Campioana se bucură din plin de timpul liber pe care îl are înainte de tuneul din Montreal, care va începe săptămâna viitoare. Simona a publicat recent pe conturile de socializare câteva poze din micul „Paradis” în care se află, așa cum l-a denumit tenismena, iar urmăritorii săi virtuali au fost de-a dreptul încântați de imaginile în cauză. Plaja unde se relaxează campioana, după tot efortul depus pe terenul de tenis, este liniștită și oferă niște peisaje cu adevărat spectaculoase.

simona_halep_vacanta_1.jpg

Simona Halep se relaxează înainte de turneul din Montreal
Foto: Instagram

Totuși, cele mai multe aprecieri, venite din partea admiratorilor Simonei, le-a avut poza în care aceasta s-a afișat în costum de baie, în timp ce se relaxa în apa cristalină a frumoasei insule. Imaginea în cauză a reușit să strângă peste 61 de mii de like-uri, iar comentariile internauților nu au fost mai prejos. Aceștia au complimentat-o pe tenismenă, i-au urat multă baftă în tuneele viitoare și i-au mulțumit acesteia că se simt mândri că sunt români, datorită ei. Imaginea în cazuă a reprezentat o premieră pentru conturile de socializare ale Simonei, dat fiind faptul că sunt rare dățile în care campioana obișnuiește să se fotografieze în acest mod. 

simona_halep_costum_de_baie.jpg

Poza în care tenismena apărea în costum de baie a strâns cele mai multe like-uri
Foto: Instagram

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Simona Halep a ajuns la 39 de săptămâni în fruntea clasamentului mondial și mai are nevoie de una pentru a-l ajunge pe Ilie Năstase

  • Fratele Simonei Halep a ajuns în atenția internauților după ce o poză cu mașina pe care o conduce a ajuns pe un grup numit „Parchez ca un bou”. Nicolae Halep a parcat Bentley-ul personal, în valoare de 180.000 de euro, pe trotuar, în dreptul unei treceri de pietoni, blocând-o. Un constanțean a surprins momentul și a publicat ulterior poza pe internet, Nicolae fiind ținta mai multor insulte din partea ultilizatorilor rețelei Facebook. Bolidul a putut fi ușor identificat, datorită numărului de înmatriculare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1