Ce planuri are Simona Halep: «Mă gândesc la familie şi copii, dar vreau să mai rămân pe locul 1»

Ultima actualizare:

    Ce planuri de viitor are Simona Halep Foto: Arhivă Click
Ce planuri de viitor are Simona Halep Foto: Arhivă Click

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, este o tenismenă de succes și una dintre marile valori ale României, clasându-se pe locul 1 WTA doi ani la rând. Conform topurilor internaționale, Simona este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale momentului, însă ambiția ei, combinată cu pasiunea pe care o are pentru acest sport, o fac să-și dorească să câștige în continuare cât mai multe competiții și să-și mențină locul fruntaș pentru care a muncit atât de mult.

Totuși, Simona a dezvăluit că va veni, la un moment dat, și o perioadă în care tenisul nu va mai fi pe primul loc în viața personală, mărturisind că se gândește și la întemeierea unei familii. Campioana a vorbit despre ce se așteaptă să-i rezerve viitorul și explicat că își dorește și copii, însă momentan se concentrează pe câștigarea câtor mai multe meciuri de tenis, deoarece sentimentul resimțit în acele momente este unul unic. Simona a susținut, de asemenea, că nu este încă momentul să se retragă din tenis și a explicat că, deși își dorește o familie, momentan tenisul este cel care primează. Invitată să facă un test-drive, în cadrul căruia tenismena a acordat și un interviu, aceasta a vorbit atât despre viitorul apropiat, cât și despre cel îndepărtat, și a dezvăluit interesele sale pe plan personal, dar și profesional, explicând care sunt lucrurile pe care și-a propus să le facă în următorii ani. 

„Vreau să mai câştig Grand Slam-uri pentru că este foarte frumos momentul, vreau să mai rămân pe locul 1, vreau să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu un obiectiv în ceea ce priveşte tenisul. Ştiu că nu este uşor şi nu înseamnă că dacă am câştigat unul, o să mai câştig şi altele automat, dar dorinţa mea este foarte mare. Eu am şi alte planuri, însă nu este deocamdată momentul să mă retrag, să spun stop. În tenis este locul meu momentan. Bineînţeles, mă gândesc la familie, la copii, dar mai am timp, sunt încă tânără şi-mi doresc să profit de fiecare an în această meserie pentru că este deosebită”, a dezvăluit Simona Halep în cadrul unui interviu, potrivit Digi Sport

Discuţia a ajuns, bineînțeles, şi la cel mai important triumf al carierei sale, victoria din acest an de la Roland Garros. SImona a dezvăluit că era sigură de victorie înaintea finalei cu Sloane Stephens. „Finala de la Roland Garros a fost cu de toate: cu emoţii, cu performanţă şi, totodată, cu agresivitatea asta pe care o ai atunci când eşti atât de aproape de titlu. Acum am fost agresivă şi în joc, şi în mentalitate. Chiar mi-am zis că o să câştig meciul înainte”, a mai adăugat aceasta.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net