Caroline Wozniacki s-a retras cu lacrimi în ochi după eliminarea de la Australian Open 2020

Ultima actualizare:

    Caroline Wozniacki a avut lacrimi în ochi la discursul de retragereFOTO: Guliver/ Gettyimages
Caroline Wozniacki a avut lacrimi în ochi la discursul de retragereFOTO: Guliver/ Gettyimages

Una dintre jucătoarele reprezentative pentru tenisul mondial feminin al ultimilor 10 ani, daneza Caroline Wozniacki, a pus capăt carierei. Ea a fost eliminată în turul al treilea la Australian Open 2020, ultimul turneu la care a participat.

Ocupantă a locului 39 WTA, daneza Caroline Wozniacki şi-a încheiat cariera la vârsta de 29 de ani, după ce a fost învinsă cu scorul de 7-5, 3-6, 7-5 de tunisianca Ons Jabeur, în turul trei al Australian Open.

“A fost o călătorie minunată. Este potrivit că ultimul meu meci a fost unul de trei seturi şi că mi-am încheiat cariera cu o greşeală de forehand, acestea sunt lucruri la care am muncit toată cariera”, a glumit Wozniacki la interviul de final. Apoi, printre lacrimi, a ținut ultimul discurs în calitate de jucătoare. “Aş vrea să le mulţumesc fanilor, susţinerea pe care o simţim pe teren este incredibilă. De asemenea susţinerea familiei mele, în special a tatăluii meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani… De obicei nu plâng, scuze, acestea sunt momentele special de care îmi voi aminti. Sunt foarte fericită, sunt pregătită pentru capitolul următor”, a mai spus ea.

Caroline Wozniacki s-a retras. A fost lider mondial WTA 71 de săptămâni

Daneza Caroline Wozniacki a fost lider mondial WTA timp de 71 de săptămâni şi a câştigat 30 de trofee în circuitul profesionist. Are în palmares și un titlu de Grand Slam, după care a alergat întreaga carieră, și pe care l-a obținut în 2018, la Australian Open, atunci când a învins-o în finală pe Simona Halep.

Caroline Wozniacki s-a retras. În 2018 a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă

În 2018, ea a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, însă sportiva a spus că acesta nu este singurul motiv al deciziei sale de a se retrage. Ea se va lupta cu boala autoimună care îi provoacă dureri şi inflamaţii după meciuri, dar a precizat şi că vrea să realizeze alte lucruri în viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net