Caroline Wozniacki s-a retras cu lacrimi în ochi după eliminarea de la Australian Open 2020

caroline-wozniacki-retragere-autralian-open-2020.jpg

Caroline Wozniacki a avut lacrimi în ochi la discursul de retragere
Caroline Wozniacki a avut lacrimi în ochi la discursul de retragere
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Una dintre jucătoarele reprezentative pentru tenisul mondial feminin al ultimilor 10 ani, daneza Caroline Wozniacki, a pus capăt carierei. Ea a fost eliminată în turul al treilea la Australian Open 2020, ultimul turneu la care a participat.

Ocupantă a locului 39 WTA, daneza Caroline Wozniacki şi-a încheiat cariera la vârsta de 29 de ani, după ce a fost învinsă cu scorul de 7-5, 3-6, 7-5 de tunisianca Ons Jabeur, în turul trei al Australian Open.

“A fost o călătorie minunată. Este potrivit că ultimul meu meci a fost unul de trei seturi şi că mi-am încheiat cariera cu o greşeală de forehand, acestea sunt lucruri la care am muncit toată cariera”, a glumit Wozniacki la interviul de final. Apoi, printre lacrimi, a ținut ultimul discurs în calitate de jucătoare. “Aş vrea să le mulţumesc fanilor, susţinerea pe care o simţim pe teren este incredibilă. De asemenea susţinerea familiei mele, în special a tatăluii meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani… De obicei nu plâng, scuze, acestea sunt momentele special de care îmi voi aminti. Sunt foarte fericită, sunt pregătită pentru capitolul următor”, a mai spus ea.

Caroline Wozniacki s-a retras. A fost lider mondial WTA 71 de săptămâni

Daneza Caroline Wozniacki a fost lider mondial WTA timp de 71 de săptămâni şi a câştigat 30 de trofee în circuitul profesionist. Are în palmares și un titlu de Grand Slam, după care a alergat întreaga carieră, și pe care l-a obținut în 2018, la Australian Open, atunci când a învins-o în finală pe Simona Halep.

Caroline Wozniacki s-a retras. În 2018 a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă

În 2018, ea a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, însă sportiva a spus că acesta nu este singurul motiv al deciziei sale de a se retrage. Ea se va lupta cu boala autoimună care îi provoacă dureri şi inflamaţii după meciuri, dar a precizat şi că vrea să realizeze alte lucruri în viaţă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1