Arbitra Claudia Romani, show erotic în cele mai sexy poziții! A arătat tot

claudia-romani-hp.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani a fost protagonista unei ședințe foto incendiare
Foto: Profimedia

Claudia Romani a fost protagonista unei noi ședințe foto incendiare! Superbul model italian a pozat provocator alături de alte manechine, printre care Carol Paredes și Falonia.

Claudia Romani și celelalte modele sexy au pozat doar în lenjerie intimă, într-o locație de vis. Cunoscută pentru ședințele foto de acest gen, bruneta a fost în centrul atenției și le-a întrecut pe celelalte fete în poziții cât mai erotice. Italianca are atestat de arbitru profesionist, însă preferă mai mult lumea modellingului.

claudia-romani5.jpg

Claudia Romani
Bruneta are atestat de abritru profesionist
Foto: Profimedia

Claudia Romani este considerată una dintre cele mai sexy femei din Italia

claudia-romani4.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani a pozat alături de mai multe modele, printre care Carol Paredes și Falonia
Foto: Profimedia

 

Claudia Romani a fost pe locul II în topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depășită doar de celebra Beyonce. Claudia Romani a pozat pentru o serie de publicații renumite, precum Playboy și Maxim Italia. De asemenea, ea a apărut în multe reclame pentru brand-uri cunoscute, printre care Samsung, Toyota sau Ford. 

Bruneta este mai mereu în tabloidele din Italia, datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați celebri. În trecut, Claudia Romani s-a iubit cu fotbalistul Filippo Inzaghi, apoi a trecut la milionarul Kevin Gleizes.

claudia-romani6.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani, Carol Paredes și Falonia
Foto: Profimedia

 

Totodată, Claudia Romani a fost și reprezentanta Gran Fondo Giro d'Italia, o cursă de ciclism organizată de  Giro d'Italia, în parteneriat cu Gazzetta dello Sport, în Miami. Ea este și imaginea Gran Fondo din 2013. Alături de echipa națională de rugby din Italia, ea este purtătoarea de cuvânt a Forza l'Aquila, iar în urmă cu câțiva ani a fost invitată să reprezinte Circolo Tennis L'Aquila, echipa în care a jucat bunicul ei. În 2014, Claudia Romani a fost numită „cel mai sexy suporter” din Italia. 

claudia-romani-sedinta-foto-sexy.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani are 37 de ani
Foto: Profimedia

 

Citește și

Aşa se bronzează cea mai sexy arbitră din lume

De ziua ei, Claudia Romani le-a oferit domnilor un pictorial incendiar

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1