De ziua ei, Claudia Romani le-a oferit domnilor un pictorial incendiar

hepta_3524608.jpg

claudia romani sexy poze plaja
Așa a pozat Claudia de ziua ei pe o plajă din Miami
foto: Hepta

Claudia Romani a împlinit recent 36 de ani și și-a serbat ziua de naștere la plajă. Focoasa italiancă adoră să pozeze sexy, așa că le-a făcut un cadou domnilor chiar de ziua ei. Vedeta a pozat în cele mai provocatoare poziții pe o plajă din Miami.

Claudia a lăsat Italia, pentru plajele din Miami. Italianca a fost votată pe locul II în topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depăşită doar de Beyonce. Modelul a pozat şi pentru paginile unor publicaţii renumite precum Playboy şi Maxim Italia.

heidi_klum.jpg

heidi klum model ani sexy
Heidi arată fabulos la 44 de ani
 

Italianca are atestat de arbitru profesionist, însă preferă să-şi petreacă timpul în America, pe plajele din Miami, unde își etalează formele voluptuoase pe nisipul fierbinte. De ziua ei, Claudia și-a luat cel mai sexy costum de baie, un balon uriaș în formă de tort și s-a pozat în cele mai fierbinți ipostaze.

hepta_3524607.jpg

claudia romani sexy poze plaja
Claudia Romani a pozat sexy pe o plajă din Miami
foto: Hepta

 

Cei mai norocoși au fost domnii care s-au aflat în preajmă și au avut ce admira. Un trup fără cusur… bronz uniform, abdomen sculptat, picioare tonifiate, bust impresionant şi un fund super bombat.

hepta_3524610.jpg

claudia romani sexy poze plaja
Claudia Romani are atestat de arbitru profesionist
foto: Hepta

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Ieri, de ziua Americii, Heidi Klum a ales să se relaxeze la plajă. Vedeta de 39 de ani a publicat pe contul său de Twitter o poză cu ea în costum de baie.

  • Michael Douglas, George Clooney, Sean Connery şi Robert D e Niro sunt consideraţi drept cei mai sexy actori de la Hollywood, într-un top al bărbaţilor „copţi”.