Victor Piţurcă: «Soţia mea suferă cel mai mult!»

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Victor Piţurcă s-a hotărât să rupă tăcerea în scandalul declanşat de fosta sa amantă, Victoria Blochina. Nu prea a avut loc de întors, având în vedere dovezile prezentate de fosta balerină, aşa că a ales să-şi ceară scuze faţă de soţia sa şi să asigure pe toată lumea că băiatul pe care nu-l recunoaşte în acte nu trebuie să sufere.

"Am greşit şi îmi pare enorm de rău!". Aşa a ales Victor Piţurcă să-şi înceapă confesiunea, pentru Kanal D. Antrenorul naţionalei de fotbal s-a văzut obligat să aibă o reacţie oficială faţă de puştiul pe care Vica spune că-l are cu ea şi pe care nu vrea să-l recunoască.

Deşi scandalul a izbucnit în presă de mai bine de o săptămână, iar cererea de stabilire a paternităţii a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti anul trecut, în data de 27 decembrie, Piţi şi-a lăsat un răgaz suficient pentru a alege cele mai potrivite cuvinte.

"Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente", a subliniat antrenorul, care nu a negat însă acuzaţiile pe care fosta sa amantă i le-a adus în ultima vreme.

"Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere". Aceasta a fost, de altfel, şi singura referire a lui Piţurcă la Edan, puştiul de patru ani căruia se pare că i-a fost tată în fapt, dar nu şi în acte.

"Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă", şi-a încheiat, spăşit, declaraţia Piţurcă.

De cealaltă parte, fosta amantă se pare că plănuieşte din luna august să-l dea în judecată pe Piţi.

Vica şi-a anunţat din timp prietenele de intenţiile ei, ba chiar le-a întrebat dacă ar fi dispuse să depună mărturie în favoarea ei în procesul de stabilire a paternităţii.

Ea şi-a sfătuit câteva prietene apropiate să le spună judecătorilor doar adevărul şi ceea ce au văzut de-a lungul anilor. Vica susţine că "ruptura" dintre ea şi Piţurcă a intervenit în august 2011 în urma unor certuri aprinse, iar de atunci cei doi nu au mai vorbit.

25 de ani de căsnicie, doi copii şi un nepot

Victor Piţurcă (55 de ani) este căsătorit cu Maria (52 de ani) de peste un sfert de veac. Cei doi au împreună doi copii mari, o fată, Claudia, şi un băiat, Alex. Anul trecut, selecţionerul a devenit bunic, nepoţelul de la fată fiind botezat de bunul său prieten Cosmin Olăroiu.

simeon stalpnicul png

15 ani cu amanta şi   un copil de 4 ani

Lituanianca de 36 de ani a povestit că relaţia ei cu Piţurcă a început în 1995.

În 2007 s-a născut Edan, băiatul despre care Vica spune că este al lui Piţi.

“Eu îl voi iubi pe el tot timpul. El m-a întreţinut. În fiecare săptămână îl întrebam când mergem să îl trecem pe copil pe numele lui.  Nu mi-a zis el să facem test de paternitate. Chiar eu i-am zis asta. Durerea mea foarte mare este că cel mic seamănă foarte tare cu Piţi”.

simeon stalpnicul png

Maşină şi apartament de lux pentru amantă

Vica a precizat, în cererea de recunoaştere a paternităţii pentru fiul ei născut în luna mai a anului 2007, că există numeroase dovezi ale faptului că ea şi Victor Piţurcă au format un cuplu timp de 15 ani.

Fotoreporterii Click! au surprins maşinile amanţilor Piţi şi Vica la subsolul aceluiaşi bloc

simeon stalpnicul png

 "Pârâtul şi cea care urma să fie mama copilului său au fost în numeroase excursii în Germania, Roma etc., au petrecut foarte mult timp împreună, s-au afişat în public cu numeroase ocazii, ba chiar au locuit împreună într-un imobil situat în Bucureşti."

 "Ziua de 8 august 2006 a rămas memorabilă în mintea şi sufletul mamei, deoarece pârâtul a organizat o petrecere de ziua de naştere a acesteia la Intercontinental Casino, eveniment la care au participat mai mulţi prieteni apropiaţi ai cuplului."

 "Ulterior naşterii copilului, din dragostea şi dorinţa de a oferi mamei şi copilului cele mai bune condiţii de trai, în luna decembrie 2007 le-a achiziţionat acestora un apartament de lux într-un complex rezidenţial şi un autoturism Range Rover, gest urmat de vizite permanente la domiciliul acestora, cadouri pentru copil, generozitate completată de afecţiune şi dragoste paternă."

"Au urmat multe sărbători petrecute împreună, momente ce au generat trăiri puternice în mintea şi sufletul minorului, cum ar fi sărbătoarea Crăciunului 2010 petrecută împreună cu bunica maternă şi cu Victoria Blochina, în faţa bradului plin de cadouri."

Mai citește:

Victor Piţurcă: «Am greşit şi îmi pare enorm de rău. Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia»

Piţi, îţi moşteneşte Edan milioanele de euro?

Vica: «Şi eu, şi Piţi ne-am dorit acest copil»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net