Vica: «Şi eu, şi Piţi ne-am dorit acest copil»

Ultima actualizare:

    Relaţia s-a stricat când  Vica i-a cerut lui Piţi să-şi recunoască fiul
Relaţia s-a stricat când Vica i-a cerut lui Piţi să-şi recunoască fiul

După 15 ani de relaţie de cuplu, presăraţi cu vacanţe în cele mai luxoase colţuri ale lumii şi petreceri în cluburi şi cazinouri, Vica Blochina şi Victor Piţurcă se vor întâlni de acum înainte doar la Tribunal. Şi asta pentru că selecţionerul nu şi-a recunoscut băieţelul în vârstă de 4 ani, cu toate că partenera sa dă de înţeles că amândoi şi-au dorit un urmaş.

Totul a început în anul 1995, când între fosta balerină şi Victor Piţurcă "s-a legat o frumoasă poveste de dragoste ce a durat mai bine de 15 ani", se arată în cererea pe care Vica a depus-o în instanţă.

În acelaşi act, citat de Antena 3, ea descrie sentimentele care i-au legat vreme îndelungată.

"Dragostea şi interesul pârâtului pentru dezvoltarea şi evoluţia relaţiei au fost evidente, deoarece cuplul a fost văzut la numeroase evenimente mondene în preajma multor persoane publice".

Tânăra în vârstă de 36 de ani spune negru pe alb că atât ea, cât şi Victor Piţurcă găsiseră momentul oportun să dea naştere unui copil, la mijlocul anului 2006: "Aşa cum era şi firesc, după o asemenea perioadă în care partenerii de cuplu aveau relaţii profunde, au hotărât împreună la acel moment să facă un alt pas în viaţa lor şi să dea naştere unui copil, numit astăzi Blochin Edan, copil a cărui existenţă nu este negată de pârât, dar nici recunoscută în mod legal".

În acelaşi an, ziua de naştere a Vicăi a fost sărbătorită cu mare fast la Intercontinental Casino. Se pare că micuţul Edan a fost conceput chiar atunci.

"În preajma datei de 8 august 2006, Victoria Blochina rămâne însărcinată. Ziua de 8 august 2006 a rămas memorabilă în mintea şi sufletul mamei, deoarece pârâtul a organizat o petrecere de ziua de naştere a acesteia, eveniment la care au participat mai mulţi prieteni apropiaţi ai cuplului", se arată în cererea depusă de Vica la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti. Iar realitatea că Vica va da naştere unui copil a fost acceptată de selecţioner: "Deşi pârâtul şi-a dorit foarte mult acest copil, din motive pe care nu dorim să le aducem în discuţie, a încercat de-a lungul anilor să amâne recunoaşterea propriului său copil, susţinând că într-o bună zi îşi va respecta obligaţiile morale faţă de acesta".

În 2007 s-a născut băieţelul şi Victor Piţurcă s-a dovedit a fi un partener de excepţie pentru mama lui Edan.

"Ulterior naşterii copilului, din dragostea şi dorinţa de a oferi mamei şi copilului cele mai bune condiţii de trai, în luna decembrie 2007 le-a achiziţionat acestora un apartament de lux într-un complex rezidenţial şi un autoturism Range Rover, gest urmat de vizite permanente la domiciliul acestora, cadouri pentru copil, generozitate completată de afecţiune şi dragoste paternă", mai spune Victoria Blochina.

Sfârşitul a venit mai repede decât se aştepta Vica. "Dorinţa mamei ca pârâtul să recunoască legal copilul a dus la deteriorarea relaţiilor de cuplu, vizitele au devenit excepţii de la regula de demult, iar sprijinul pentru creştere şi educare se perimează pe zi ce trece. Minorul nu şi-a văzut tatăl de luni de zile, singurul sentiment afişat de către pârât fiind cel de indiferenţă şi uitare".

Dacă până acum, de la izbucnirea scandalului paternităţii, Victor Piţurcă a refuzat să comenteze în vreun fel această situaţie, selecţionerul României va fi nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor, la începutul lunii februarie. Rămâne însă de văzut dacă Piţi va ajunge la timp la judecătorie, pentru că în aceeaşi zi, 2 februarie, se încheie cantonamentul naţionalei de fotbal din Antalya.

Vica şi Piţi, aceeaşi marcă la genţi şi maşini

Se spune că aceia care formează mult timp un cuplu încep să semene şi caută să se asorteze. Regula se aplică şi în cazul cuplului clandestin Victoria Blochina - Victor Piţurcă.

Fosta balerină şi antrenorul naţionalei de fotbal au fost surprinşi de-a lungul timpului, de fotoreporterii Click!, conducând acelaşi tip de maşină, un autoturism de teren, marca Range Rover.

Vica şi Piţi sunt fideli mărcii Louis Vuitton

simeon stalpnicul png

Din declaraţiile Vicăi, se pare că Piţi i-a făcut cadou această maşină după naşterea copilului, preocupat, probabil, de siguranţa în trafic a celor doi. Mai mult, pentru călătoriile în străinătate, Vica şi Piţi foloseau aceeaşi marcă de genţi, una de lux, fireşte, mai precis Louis Vuitton.

Antrenorul şi fosta balerină conduc maşini de teren, marca Range Rover

simeon stalpnicul png

Îşi făceau Sărbătorile împreună

Vica descrie cu lux de amănunte ultimul Crăciun petrecut "în familie", alături de bărbatul iubit.

"Au urmat multe sărbători petrecute împreună, momente ce au generat trăiri puternice în mintea şi sufletul minorului, cum ar fi sărbătoarea Crăciunului 2010, petrecută împreună cu bunica maternă, în faţa bradului plin de cadouri, momente ce au fost imortalizate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net