Reghe vrea pensie mai mică pentru fiul din prima căsătorie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De când este antrenor la Steaua, Laurenţiu Reghecampf (38 de ani) nu a mai avut linişte din cauza fostei soţii. Mariana Pfeiffer (48 de ani) l-a târât pe acesta prin tribunale mai mult de un an, din cauza pensiei alimentare.

Femeia nu mai vrea să primească pensia alimentară pentru fiul lor sub formă de produse, ci vrea bani în mână. Reghe a cerut în instanţă să fie înjumătăţită pensia pentru băiat.

A divorţat de prima soţie în 2007, după 13 ani de căsnicie, însă de-atunci, Laurenţiu Reghecampf nu are deloc linişte. Deşi credea că a scăpat de Mariana Pfeiffer, femeia cu care are un băiat în vârstă de 11 ani, pe nume Luca David, se pare că s-a înşelat.

Anul trecut, aceasta l-a acuzat pe la televizor că a înşelat-o cu actuala soţie, Anamaria Prodan, şi şi-au aruncat reciproc cuvinte grele.

Anamaria s-a apărat şi a spus că nu e vinovată de despărţirea lor, ci că scopul scandalului au fost banii, întrucât Mariana nu are din ce să trăiască. De la tv, scandalul s-a mutat la tribunal!

Pfeiffer l-a dat în judecată pe tehnicianul grupării din Ghencea pentru majorarea pensiei imediat după ce a fost angajat la Steaua, în mai 2012. Până atunci, el îi achitase băiatului o pensie de 300 de euro lunar.

Pe 15 mai 2013, instanţa de judecată l-a obligat pe soţul Anamariei Prodan la achitarea unei pensii de 7.000 de lei pe lună, dar care să fie plătită în natură, adică sub formă de alimente, îmbrăcăminte şi alte cheltuieli de întreţinere.

Nemulţumită de decizie, fosta nevastă a făcut recurs: pe scurt, dorea să primească bani, nu produse. Nici Reghe nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut recurs, cerând să plătească pensie în natură (adică tot sub formă de produse) în limita sumei de 3.000 de lei pe lună.

Domnul Laurenţiu Reghecampf şi-a îndeplinit obligaţia faţă de minor. A trimis pachete cu diverse lucruri precum calculator, echipament sportiv, i-a asigurat cheltuielile cu şcoala. Momentul sesizării instanţei de majorare a pensiei nu a fost deloc întâmplător, ci a coincis cu momentul angajării pârâtului la Clubul Steaua, iar doamna Pfeiffer a recunoscut acest lucru. Reclamanta a cerut ca pensia să se execute în lei, fără să aducă mai multe argumente. Interesul doamnei a fost să obţină aceste venituri în interes propriu, şi nu în interesul copilului", a declarat pentru Click! avocata lui Reghecampf, Andreea Petrache Bozu. Conform avocatei, recursul Marianei a fost depus prea târziu, aşa că luni judecătorii urmează să decidă doar dacă pensia va rămâne de 7.000 de lei sau va fi redusă, la cererea lui Reghe, la 3.000 de lei, cea mai mare parte în produse.

Antrenorul şi fosta lui soţie, Mariana (Foto: Evz)

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf avea doar 19 ani când s-a căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au fost soţ şi soţie timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Au avut împreună doi copii, o fetiţă care a murit la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii la inimă şi un băiat, Luca, în vârstă de 11 ani, aflat în prezent în grija mamei sale.

În 2008, Laurenţiu şi Mariana au divorţat, când antrenorul a decis că vrea să-şi continue viaţa alături de Anamaria Prodan. Anul trecut, Mariana a declanşat un adevărat război mediatic la adresa antrenorului Stelei, acuzându-l că nu a plătit pensia alimentară copilului. Prodanca a replicat, susţinând că o va da în judecată.

Fosta soţie a lui Reghecampf: «Anamaria Prodan mi-a furat bărbatul»

Anamaria Prodan, despre fosta soţie a lui Reghe: «E supărată că i-am luat bărbatul? Păi, dacă nu eram eu, era alta»

Fiul lui Reghe: «Baftă tati!»

Dragomir, replică şocantă către Reghe: «Curva bătrână nu se sperie de p... mare!»

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandalul dintre foștii soţi

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net