Dragomir, replică şocantă către Reghe: «Curva bătrână nu se sperie de p... mare!»

Ultima actualizare:

"Eu fac parte din altă categorie de curve, cele deştepte în fotbal. Sunt curvă bătrână în fotbal, foarte periculoasă. În schimb, ea...", a spus Dragomir despre Anamaria Prodan, iar Reghecampf a reacţionat: "Ce a zis Dumitru Dragomir e incredibil. Nu mai pot să mai ţin cont de nimic, atunci când face cineva astfel de declaraţii. Poate că ne vom întîlni, vom avea anumite discuţii, gesturi, nu pot să ţin cont de nimic".

Imediat, şeful Ligii a parat şi a anunţat în ziarul Ring: "După declaraţiile lui Reghecampf, nu pot să spun decît că mă sperii de mă doare-n pălărie! Deci, dacă a zis asta, cu alte cuvinte face un meci nul cu mine? Oricum, îi transmit lui Reghe că curva bătrînă nu se sperie de p... mare!"

Prima rundă de înţepături a avut loc acum câteva zile

Preşedintele LPF a fost primul care a criticat dur Steaua după umilinţa cu Schalke, dând vina în principal pe lipsa de inspiraţie a antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Nici nu-şi imagina Dumitru Dragomir miercuri ce furtună a stârnit.  Anamaria Prodan, soţia antrenorului, şi-a luat rolul de avocat al apărării şi l-a desfiinţat pe Dragomir spunând că declaraţiile anti-Reghe sunt nişte golănii. Cum nici „Corleone" nu e uşă din biserică, acesta a venit ieri cu un atac incredibil. Citeşte aici schimbul de replici fabulos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net