Dan Petrescu, primul antrenor depistat pozitiv la coronavirus în Liga 1

dan_petrescu.jpg

Dan Petrescu e primul antrenor din Liga 1 bolnav de coronavirus
Dan Petrescu e primul antrenor din Liga 1 bolnav de coronavirus
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, este primul tehnician din Liga 1 depistat pozitiv la coronavirus.

Antrenorul campioanei României, CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu virsusul Sars-CoV-2, fiind al 13-lea membru al clubului în această situaţie, informează gsp.ro.

Din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test.

Primul caz pozitiv a fost înregistrat la 19 iulie - Alexandru Păun - iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. Echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia.

CFR ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. În acest moment, clujenii au patru jucători infectați, alți trei care au ieșit negativ la un test după ce fuseseră pozitivi la primul, și în rest alți 6 membri ai staff-ului tehnic.

Chiar dacă această situație este gravă, la Dinamo lucrurile stau chiar catastrofal, cu 21 de cazuri de coronavirus, dintre care 18 în rândul jucătorilor.

Loading...

Citește și

  • Omul săptămânii în fotbalul românesc, Dan Petrescu, visează să antreneze în Anglia, deşi recunoaşte deschis că nu mai suportă frigul şi ploile din Insulă. „Bursucul" ştie că performanţa cere sacrificii şi deja i se pare firesc ca în locul cărţilor din bibliotecă în mână să îi cadă fişele tehnice ale adversarilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1