Dinamo e o ”bombă” cu coronavirus: 21 de cazuri, dintre care 18 jucători!

Ultima actualizare:

    Dinamoviștii au aproape tot lotul lărgit bolnav de coronavirusFOTO: Sportpictures.eu
Dinamoviștii au aproape tot lotul lărgit bolnav de coronavirusFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo este unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din fotbalul mondial. Conform gsp.ro, nu mai puțin de 21 de cazuri pozitive de infectare s-au înregistrat până acum la ”câini”. 18 dintre bolnavi sunt jucători.

Numărul de cazuri pozitive cu noul coronavirus din lotul şi staff-ul echipei Dinamo a ajuns la 21, dintre care 18 jucători, informează gsp.ro.

La ultimul test, efectuat marţi, au fost înregistrate şapte cazuri pozitive, toţi jucători: Ionuţ Şerban, Marco Ehamnn, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuţescu, Daniel Popa şi Robert Moldoveanu. 

La 16 iulie, au fost înregistrate primele şase cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 la Dinamo, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr.

De atunci, au mai fost testaţi pozitiv Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici, Dan Tălmaciu, Mattia Montini şi trei persoane din staff-ul tehnic şi cel administrativ.

Dinamo, care ocupă locul 7 în play-out, penultimul, mai are de jucat şapte meciuri din acest sezon. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a mai avut un caz pozitiv, înaintea reluării sezonului, la 12 iunie, motiv pentru care au fost amânate două meciuri ale "alb-roşilor, cu Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net