Familia lui Ilie Balaci a schimbat ziua funeraliilor. Când va fi de fapt înmormântat

Ultima actualizare:

    Înmormântarea lui Ilie Balaci va avea loc marţi la Craiovafoto: Adevărul
Înmormântarea lui Ilie Balaci va avea loc marţi la Craiovafoto: Adevărul

Familia lui Ilie Balaci a decis ca trupul neînsuflețit al fostului fotbalist să fie depus la stadionul din Craiova în după-amiaza zilei de luni, tocmai pentru ca toți cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun de ”Minunea Blondă”. Până acum, sicriul s-a aflat la biserica Sf. Ilie. Şi ziua în care Ilie Balaci va fi condus pe ultimul drum a fost schimbată. Înmormântarea va avea loc marți, până la urmă, după ce inițial era programată pentru miercuri. Aceasta va avea loc în jurul prânzului la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Ilie Balaci a murit duminică (21 octombrie) la Rovinari, în casa mamei luni după ce cu o seară înainte petrecuse cu nişte apropiaţi. Fostul fotbalist se afla la Craiova pentru un meci, pe care din păcate, nu a mai apucat să-l vadă. S-a trezit şi a acuzat o stare generală de rău. Deşi medicii au încercat să-l salveze, după mai multe manevre de resuscitate, se pare că nu au putut decât să declare decesul. Familia a cerut efectuarea unei autopsii, pentru că se pare că fostul fotbalist era sub tartament pentru o alergie de care suferea şi acuza de mai multe zile probleme respiratorii. Tot apropiaţii lui Ilie balaci au decis ca trupul neînsuflețit să fie depus la stadionul din Craiova în după-amiaza zilei de luni, tocmai pentru ca toți cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun. Înainte, la ora 14:00, Mitropolitul Olteniei, Irineu Popa, va oficia o slujbă la Biserica ”Sf. Ilie”, acolo unde a fost depus sicriul încă de duminică.

Înmormântarea lui Ilie Balaci va avea loc marți, până la urmă, după ce inițial era programată pentru miercuri. Aceasta va avea loc în jurul prânzului la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani

Ilie Balaci a murit din câte se pare din cauza unui stop cardio-respirator. Iniţial, s-a spus că fostul mare fotbalist ar fi suferit un atac cerebral, însă se pare că el avea probleme respiratorii de câteva zile când de altfel se şi preyentase la medic pentru un control. Apropiaţii lui susţin că i se prescrisese o reţetă pentru alergie, dar duminică i s-a făcut brusc rău şi a căzut la podea în casa mamei sale. Femeia a chemat ambulanţa, care a solicitat şi un echipaj SMURD, dar fostul fotbalist nua  putut fi intubat pentru că prezenta o inflamaţie puternică a căilor respiratorii. Rezultatul necropsiei va elucida adevărata cauză a morţii lui Ilie Balaci. 

Citeşte şi:

Ilie Balaci a murit. Pe cine a sunat cu câteva ore înainte să moară

Ilie Balaci a murit. Soţia şi fetele fostului fotbalist au ajuns la Craiova

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net