Dan Alexa rupe tăcerea, după scandalul cu Anamaria Prodan: „Am predat o lecție de educație bărbaților din România”

dan-alexa.jpg

Dan Alexa
Dan Alexa a fost lovit cu pumnul de Anamaria Prodan
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Dan Alexa a vorbit pentru prima oară despre momentul în care Anamaria Proda i-a dat un pumn în față. Antrenorul Astrei a declarat că nu ar lovi niciodată o femeie, iar cei care spun că ar fi trebuit să riposteze sunt „jena definiției de bărbat”.

Dan Alexa a primit un pumn de la soția lui Laurențiu Regecampf, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani (2-2). Motivul ar fi fost o serie de transferuri nereușite. Antrenorul Astrei a explicat, pentru prosport.ro, că Anamaria Prodan este o femeie impulsivă și că după cearta cu el și-a cerut scuze.

Dan Alexa: „N-aș ridica niciodată mâna la o femeie”

„ Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa -  “un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită. "Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul “Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan” sunt jena definiţiei de bărbat! Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. Anamaria este o femeie impulsivă. Care pune inimă în orice face. Am fost supărat pe moment, clar. Am stat de vorbă imediat cu Anamaria. Şi-a cerut scuze. Ana este omul care îsi asumă şi bunele şi relele prin care trecem şi am trecut. A fost o copilărie din partea ei. Niciodată nu aş ridica mâna la Anamaria sau la o altă femeie. Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din Româna”, a declarat Dan Alexa pentru sursa citatgă. Mai mult, antrenorul nu pare că mai este supărat pe Anamaria Prodan după acest episod nefericit: „Relaţia mea cu managerul şi prietena mea de suflet Anamaria Prodan este şi mai puternică. Noi construim amândoi - de azi înainte - şi mai vertiginos... Noi le dăm lecţii de viaţă, de asumare, de sinceritate tuturor milogilor de bărbaţi care fac circ la televizor şi în ziare şi acasă stau sub pat de frica nevestelor sau a iubitelor. Eu, Dan Alexa, nu am, nu am avut şi nici nu am nevoie în acest moment de relaţii stabile sau pasiuni pentru femei. Nu mă interesează acest subiect! Deci vă rog să mă judecaţi pe partea de meserie pentru că nu cred ca viaţa privată a lui Dan Alexa este un subiect de interes naţional. Pe parte de fotbal, cu siguranţa este pentru că fotbalul este fenomen naţional”.

Citește și 

Prima reacţie a Anamariei Prodan după corecţia aplicată lui Alexa: «Eu şi Dan ne-am împăcat!»

Video șocant! Anamaria Prodan i-a dat una lui Dan Alexa de i-a mutat falca

 

Loading...

Citește și

  • dan alexa anamaria prodan

    Înaintea meciului dintre Dunărea Călărași și Dinamo (0-0), din 24 februarie, antrenorul Dan Alexa a dat un interviu spumos celor de la Fanatik, în care a vorbit despre fotbal, schimbări, dar și despre relația cu Anamaria Prodan. Iată ce a putut să spună acesta.

  • dan alexa andrada

    Dan Alexa s-a ales cu un pumn în figură de la cea despre care nu demult spunea că este "sufletul lui". Ce este acum în sufletul antrenorului de la Astra Giurgiu, după ce Anamaria Prodan a avut o ieşire nervoasă şi i-a aplicat o corecţie, numai el ştie. Cert este că lui Alexa are cine să-i oblojească rănile după "meciul" din vestiare cu sexy-impresara. Click! a aflat cine este bruneta focoasă de la care a pornit întregul scandal şi cu care a plecat ulterior de la stadion.