Ciprian Marica şi-a botezat copilul!

ciprian marica

ciprian marica
Ciprian Marica, fericit la botezul fiului său
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Fostul atacant Ciprian Marica şi-a creştinat băiatul. De la petrecere nu au lipsit nume mari din fotbalul românesc, Cristi Chivu fiind unul dintre ele.

Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana, şi-au botezat băiatul, fostul atacant şi cea care studiază pentru a deveni medic stomatolog devenind părinţi în noimebrie anul trecut.

La petrecere au participat în jur de o sută de persoane, multe personaje din lumea fotbalului, Cristi Chivu fiind unul dintre invitaţii de seamă.

Marica s-a retras recent de pe teren, dar este unul dintre cei mai bogaţi sportivi români.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ziua de 10 mai 2016 va rămâne una memorabilă pentru Ciprian Marica, care a jucat pentru Steaua, la Târgu Mureş, ultimul său joc de fotbalist profesionist. De ieri, acesta a pus capăt carierei sale de sportiv printr-o postare pe o reţea socială, urmând să se dedice altor activităţi.

  • Atacantul Ciprian Marica (31 de ani) şi-a anunţat astăzi retragerea din activitatea de jucător profesionist din cauza deselor probleme medicale cu care s-a confruntat în ultima vreme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1