VIDEO Cum au fost așteptate în țară gimnastele Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu. Surpriza pusă la cale de Poliție

ana_barbosu.jpg

Ana Bărbosu, de șase ori campioană europeană la gimnastică junioare
Ana Bărbosu, de șase ori campioană europeană la gimnastică junioare
FOTO: UEG

Gimnastele Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, legitimate la CSS Focşani, au fost felicitate marţi noapte, când au revenit acasă de la Campionatele europene desfăşurate în Turcia, maşinile în care se aflau fiind oprite de un filtru al Poliţiei sub pretextul unui control de rutină.

Surpriza a fost organizată de conducerea Consiliului Judeţean Vrancea, cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

"E o mare onoare să le întâmpinăm, fie şi în miez de noapte, pe gimnastele campioane europene, Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, chiar la intrarea în Focşani! Ana a cucerit 6 medalii de aur, iar Iulia a câştigat aurul cu echipa României. Felicitări campioanelor! Felicitări antrenorilor Daniela Trandafir şi Cezar Stoica! Felicitări părinţilor! Flori pentru campioane din partea Consiliului Judeţean Vrancea şi mulţumiri IPJ Vrancea pentru complicitate la realizarea acestei surprize nocturne. " a scris marţi noapte pe Facebook preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma.

Ana Bărbosu, 6 medialii din 6 la Europenele de junioare

Ana Bărbosu, o gimnastă legitimată la CSS Focşani, a câştigat toate medaliile de aur la campionatul european de gimnastică pentru junioare, desfăşurat în Turcia. Sportiva a obţinut în Turcia 6 medalii de aur din 6 posibile. Gimnasta a câştigat o medalie de aur cu echipa, iar toate celelalte la aparate, respectiv la individual compus, bârnă, sol, paralele şi sărituri.

Citește și:

Succes de răsunet la gimnastică! Avem viitor de aur la acest sport

Performanță unică! Ana Bărbosu a cucerit toate medaliile de aur la Europenele junioarelor!

Loading...
 
 

Citește și