Un fan i-a prezis moartea lui Kobe Bryant: „Va muri într-un accident de elicopter!”

kobe-bryant.jpg

Kobe Bryant
Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, la 41 de ani
Foto: Getty

Un utilizator Twitter i-a prezis moartea lui Kobe Bryant, în 2012! Postarea a devenit rapid virală pe rețaua de socializare, după tragedia carea avut loc duminică seară (26 ianuarie), în California.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, la vârsta de 41 de ani. Legendarul baschetbalist mergea la meciul său de baschet, alături de fiica lui Gianna, care avea doar 13 ani. În elicopterul privat al lui Kobe Bryant se aflau nouă persoane, potrivit LA TIMES.

Pe Twitter a început să circule o postare făcută în 2012, în care un utilizator pe nume Noso a scris că baschetbalistul va sfârși într-un accident cu elicopterul, exact așa cum s-a și întâmplat.

„Kobe va muri într-un accident de elicopter”, a scris utilizatorul, pe 13 noiembrie 2012. 

Elicopterul în care se afla Kobe Bryant s-ar fi prăbușit din cauza ceții

Elicopterul de tip Sikorsky S076B, construit în 1991, a decolat de pe aeroportul John Wayne la ora locală 9:06 dimineața, duminică (26 ianuarie). Aeronava s-a prăbușit în jurul orei 10. Autoritățile au primit un apel de urgență despre prăbușirea unui elicopter în Los Angeles, la ora 09:47. Mai multe echipaje de poliție, pompieri și salvări s-au deplasat la fața locului, însă nu au fost găsiți supraviețuitori. Din primele informații reiese că elicopterul în care se alfa Kobe Bryant s-a prăbușit din cauza ceții. Aparatul de zbor era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Alex Villanueva, şeriful din Los Angeles, a anunţat că în elicopterul prăbuşit la Calabasas, în care şi-au pierdut viaţa fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui, se aflau pilotul şi încă opt persoane. John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic, potrivit CNN. 

Cine a fost legendarul baschetbalist Kobe Bryant

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Kobe Bryant a intrat în NBA încă din din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani ca jucător al echipei Los Angeles Lakers. Era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

 

Citește și

Baschetbalistul Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani au murit într-un accident de elicopter

Final de carieră, început de legendă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1