Trofeele Campionatului Național de Darts se decid la Cluj-Napoca

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Finalul lunii iunie aduce în atenție ultimul act al Campionatului Național de Darts, în urma căruia se vor decide atât cei mai buni jucători din sezonul curent, dar și componența completă a lotului național. Aflată la a XI-a ediție, competiția se va desfășura în Iulius Mall, din Cluj-Napoca, în perioada 27–30 iunie 2018, fiind organizată de Federația Română de Darts și promovată de Diana Seceleanu PR.

La finalul celor patru zile ale competiţiei, vor fi desemnaţi campionii naţionali pentru ambele categorii, respectiv masculin si feminin. Totodată, pe baza rezultatelor, va fi completată componenţa lotului naţional. Până acum, ocupanţii primelor locuri în clasamentul general al sezonului regulat la cele două categorii, Adrian Frim și Andreea Brad, dar și primul clasat din Liga Română de Darts 2018, Laszlo Kadar, și-au asigurat prezenţa în reprezentativa ţării noastre, care va participa la Cupa Europei, din septembrie anul acesta, în Ungaria, dar și la Mediterranean Cup, din 2019, programată la Barcelona.

Câştigătorii de anul trecut, Gabriel Pascaru, legitimat la CS Mioveni şi Doriana Epuran, de la CS Hattrick, vor încerca să-şi apere titlul pus în joc pentru cei mai buni 48 de jucători din categoria masculin, respectiv pentru primele 16 clasate de la feminin.

simeon stalpnicul png

Începând cu ziua de miercuri, 27 iunie, meciurile se vor desfășura, zilnic, de la ora 11:00, iar semifinalele şi finalele competiţiei se vor disputa sâmbătă, 30 iunie, de la 15:00, pe scena special amenajată din cadrul Iulius Mall.Pe parcursul întregii competiţii, intrarea pentru spectatori va fi liberă, iar organizatorii au pregătit mai multe concursuri cu premii pentru aceştia.

Despre Federația Română de Darts

Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 și urmează ca țara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federația Română de Darts a câștigat licitiația pentru organizarea acestei competiții. Detalii despre competițiile organizate de Federația Română de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial și pagina de Facebook.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net