S-a lansat programul de gimnastică "Hai cu noi în ţara campionilor"

Ultima actualizare:

    Andreea Răducan foto: arhiva personală
Andreea Răducan foto: arhiva personală

Federaţia Română de Gimnastică a lansat programul "Hai cu noi în ţara campionilor", care implică o selecţie naţională a micilor gimnaste şi gimnaşti.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a declarat, la lansarea programului, că este trist că gimnastica românească se bazează în prezent doar pe Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu.

"Este îngrijorător, este destul de trist, chiar dacă vorbesc despre doi mari campioni, care au demonstrat că pot face performanţă. Sper eu să fie în continuare un exemplu pentru cei care intră în sala de gimnastică, aşa cum am avut şi eu exemple. De asta mi-aş dori să am alături de mine foste campioane cărora copiii să le poată adresa întrebări. Ar fi fost nevoie să începem acest gen de proiecte mai devreme. Sunt în contact cu toate colegele mele. Îmi doresc să am alături foşti campioni care pot aduce plus valoare muncii noastre", a declarat Răducan.

Andreea Răducan susţine că echipa sa de la federaţie trebuie să recunoască existenţa unor problema şi să găsească cele mai potrivite modalităţi de a le rezolva. "Simt că e o presiune şi pentru mine şi pentru staful federaţiei şi pentru sportivi şi e normal. Trebuie să ne asumăm toţi acest pas pe care vrem să-l facem. Trebuie să fim conştienţi că sunt probleme, să recunoaştem şi să găsim căile cele mai potrivite pentru a le rezolva. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne întâlnim cu toţi oamenii care iubesc gimnastica, pentru că avem nevoie de sprijin. Îmi doresc să ajungem să nu ne mai plângem că nu avem fetiţe în sălile de gimnastică, toţi trebuie să ne dăm silinţa să găsim aceşti sportivi care vor să facă performanţă. Eu cred nu am uitat cu toţii să facem gimnastică, nu ne-am pierdut talentul la gimanstică. Sunt antrenori care au un mare talent, este o problemă cu remuneraţia acestor oameni, pe care încercăm să o rezolvăm".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net