Românul care se trage de şireturi cu Sylvester Stallone face furori la Bucureşti

florian_munteanu.jpg

florian munteanu creed
Florian Munteanu joacă în Creed 2 cu Sylvester Stallone
Foto: arhivă personală

Pugilistul Florian Munteanu a venit de la Hollywood direct la o gală a bărbaţilor puternici, care a avut loc luni seară la Bucureşti. Românul a fost distribuit în filmul "Creed 2" în care joacă alături Sylvester Stallone, Dolph Ludgren şi Michael B Jordan, un rol extrem de important pentru sportivul nostru. Pentru performanţa lui din ring, dar şi pentru talentul actoricesc, tânărul a fost ăremiat la Celebrity Awards - Bărbați de Succes.

Sylvester Stallone (71 de ani) a anunţat la începutul acestui an că boxerul român Florian Munteanu (27 de ani) joacă rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de Dolph Lundgren (60 de ani), în filmul “Creed II”. “Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu pentru rol! 1,92 metri, 111 kg de talent”, a scris starul. Munteanu a replicat că e “o uriaşă onoare” pentru el să primească rolul, mai ales că a fost selectat din 4000 de candidaţi. “Creed 2” e o continuare a filmelor “Rocky”.

Florian s-a născut în 1990 în Germania, este boxer profesionist la categoria grea, urmând sfatul tatălui său. A absolvit Facultatea de Sport şi Media din Munchen, în 2014, după care a devenit antrenor de fitness. Luni seara, el a fost premiat la Bucureşti şi a povestit cum a început colaborarea lui cu starul american. 

florian_munteanu_ctru.jpg

florian munteanu creed
Românul a fost premiat luni la Bucureşti
Foto: arhivă personală

"Managerul meu Eduard Irimia m-a descoperit. El a trimis poze cu mine agenţiei lui Stallone. E un rol mare pentru mine. El când m-a văzut a zis că sunt omul lor. M-a lăsat fără cuvinte. Este incredibil. Eu de mic i-am bătut la cap pe ai mei să mă ducă la sala de fitness. Sly este a fratele meu", a povestit emoţionant pugilistul.  

 

El a fost premiat în cadrul celei de-a doua gale Celebrity Awards – Bărbaţi de succes, eveniment la care au fost invitate nume grele din showbiz. Alaturi de Florian, Cristopher Milburn şi Carlo Santos, cunoscut în industria muzicală ca C-Tru, au venit special pentru gala Celebrity Awards. “Ne-am dorit să adunăm împreună o echipa de oameni excepționali care împărtășesc experiențele lor de viață la nivel personal și profesional într-un mediu exclusivist”, au spus organizatoarele evenimentului, Flavia Covaciu și Oana Irimia.

 

Loading...

Citește și

  • Florian Munteanu, Rocky, Sylvester Stallone, Creed

    Sylvester Stallone (71 de ani) a anunţat marţi că boxerul român Florian Munteanu (27 de ani) joacă rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de Dolph Lundgren (60 de ani), în filmul “Creed II”.

  • florian munteanu creed

    Aşa cum femeile de succes au gala lor, la care sunt premiate pentru activitate, şi bărbaţii vor străluci în lumina reflectoarelor! Pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu, care joacă alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune "Creed", este invitatul special al unui eveniment special dedicat sexului puternic.