Nadia Comăneci și-a deschis sală de gimnastică în Otopeni

Ultima actualizare:

    Nadia Comaneci le-a corectat pe micutele gimnaste
Nadia Comaneci le-a corectat pe micutele gimnaste

Nadia Comăneci și-a lansat ieri sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia. Acest proiect este realizat sub egida Fundatiei Țiriac și este realizat în colaborare cu Fundația Nadia Comăneci.

În cadrul cursurilor de inițiere în gimnastică oferite la GymNadia, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani vor învăța primele rutine de mișcare, îmbinând distracția cu activitatea fizică, pentru a se dezvolta sănătos și armonios. Prima selecție pentru cursurile gratuite de inițiere va avea loc la 15 decembrie, de la ora 11.00. ”Am dezvoltat acest loc, în care copiii se bucură de activitatea fizică. Distracția stă la baza celor mai relevante evoluții în lumea celor mici, iar aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin și își fac prieteni aici, se distrează și, fără să realizeze, pun bazele generale în sport, învață coordonarea”, a declarat Nadia Comăneci.

„Misiunea Fundației Țiriac este aceea de a contribui la formarea tinerilor în spiritul valorilor și principiilor de viață sănătoasă. Proiectul pe care l-am lansat astăzi, sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia, creează o bază materială importantă pentru dezvoltarea armonioasă a viitoarelor generații prin practicarea sportului inca de la o varsta frageda. Este un proiect cu atat mai valoros cu cat beneficiaza de implicarea Nadiei Comaneci, cea mai buna gimnasta a Romaniei si cea mai cunoscuta din toate timpurile. Pe aceasa cale, ii multumesc pentru ca s-a alaturat Fundatiei Tiriac in sustinerea acestei initiative”, a declarat Ion Țiriac in cadrul evenimentului.

Amenajata la etajul superior al Patinoarului Țiriac – Telekom Arena, din Otopeni, GymNadia beneficiază de un spațiu de 630 metri pătrați, prevăzut cu vestiare și grupuri sanitare proprii. Sala a fost amenajată și cu sprijinul Simonei Halep.

Simona Halep s-a numărat printre invitații de onoare la lansarea GymNadia
Simona Halep s-a numărat printre invitații de onoare la lansarea GymNadia

Spațiul este dotat cu echipamente și instrumente marca American Athletic Inc., furnizor redutabil în materie de echipamente sportive la nivel mondial, la cele mai inalte standarde de calitate și siguranță, destinate pregătirii micilor elevi care vor participa la cursurile de inițiere in gimnastica și educație fizică. Atât calitatea echipamentelor, cat si cea a antrenamentelor care se vor desfasura in cadrul GymNadia sunt avizate de catre Fundația Nadia Comăneci. Dezvoltarea programelor sportive și organizarea sesiunilor de antrenamente din cadrul GymNadia beneficiază de coordonarea Lăcrămioarei Moldovan, fost antrenor al lotului olimpic, format sub îndrumarea Nadiei Comaneci.

„Ma bucur să mă pot alătura unui proiect ce își propune să îi încurajeze pe cei mici în practicarea gimnasticii și adoptarea unui stil de viata sanatos prin miscare. Sunt incantata de aceasta colaborare construita pe un concept de nota 10, apartinand Nadiei Comaneci, careia ii atribui un rol decisiv în formarea mea sportivă. În cadrul GymNadia, voi avea oportunitatea să contribui la formarea micuților sportivi, păstrând drept reper anii de pregătire alături de cea mai valoroasă gimnastă a României”, a declarat Lăcrămioara Moldovan.

Lansarea sălii de inițiere în gimnastică și sport GymNadia a beneficiat de prezenta Ancai Grigoras-Mihailescu, reprezentant al Federatiei Romane de Gimnastica, in rolul de gazda a evenimentului.

Cursurile de inițiere în gimnastică se vor desfășura atât în regim de înscriere contra cost, cât și gratuit, cu sprijinul Fundației Țiriac pentru susținerea copiilor care se confruntă cu dificultăți materiale. În beneficiul acestora din urma, evenimentul de lansare a sălii de inițiere în gimnastică și educație fizică a inclus organizarea unei acțiuni caritabile. Astfel, 20 de copii nevoiași cu vârste cuprinse între 3 si 5 ani vor primi donații constând în tricouri GymNadia, dar și în sume de bani oferite de participanții la eveniment pentru a susține această cauză caritabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net