Nadia Comăneci sărbătorește nunta de argint cu Bart Conner. Mesajul soțului e genial

nadia_comaneci_fiul_si_bart_conner.jpg

Nadia Comăneci, Bart Conner și fiul lor, Dylan
foto: Instagram

Nadia Comăneci (59 ani) a serbat nunta de argint pe data de 27 aprilie. Zeița de la Montreal și soțul ei, fostul gimnast american Bart Conner, au împlinit 25 ani de la nunta din 27 aprilie 1996, care a avut loc la București. Nașii lor au fost Adrian Năstase și soția lui, Dana.

Ziua în care Nadia și Bart deveneau soț și soție în fața lui Dumnezeu este o zi pe care cei doi nu o vor uita niciodată. După ceremonia religioasă, Nadia a declarat că „Olimpiada de la Montreal din 1976 a căzut pe locul doi”.

nadia_comaneci-bartconnernuntade_argint.jpg

Nadia Comăneci și Bart Conner, în ziua nunții
foto: arhivă personală

"La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner", a scris ea în dreptul unor imagini, pe contul de Facebook. Nici Bart n-a uitat de aniversare și a marcat pe rețelele sociale, evenimentul acesta. "La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci. De la cel mai norocos tip din lume!", a scris și sportivul american pe Facebook. Cei doi au un copil de aproape 15 ani, Paul Dylan, pentru care marea gimnastă s-a rugat la Biserica Sfântul Spiridon Vechi din București. După ce a născut, Nadia a sprijinit pentru ridicarea unei clinici în curtea Bisericii, clinică ce îi poartă numele.

În 2006, gimnasta l-a născut pe Dylan, iar pentru Nadia el este un 10 "perfect". "Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu", a spus Comăneci.

Citește și:

De ce a fost luată Nadia cu poliția de acasă de la Benone Sinulescu. Povestea care a pus țara pe jar

O poveste de iubire despre care s-a vorbit şi la Europa Liberă: Nadia Comăneci şi Benone Sinulescu

Loading...