Monica Roșu, despre viața de mămică: „Nici la duș nu stau liniștită!”

monica-rosu-fetita-alya.jpg

monica rosu cu fetita in brate
Monica Roșu a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii februarie
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Ziua de 8 februarie i-a adus Monicăi Roșu cea mai prețioasă medalie. Fosta gimnastă a devenit mama unei fetițe și de atunci viața ei s-a schimbat cu totul. Atât ea cât și iubitul ei, Vlad, gravitează în jurul micuței Alya Maria, de care au grijă cu rândul.

Monica Roșu a venit în premieră la tv cu micuța Alya Maria, în emisiunea „Teo Show”. „Alya Maria e un nume care ne-a plăcut tare mult și am crezut că i se potrivește ei. E cumințică, liniștită. Are ochii căprui deocamdată, sper că se mai deschid la culoare, aș vrea să semene cu cei ai tatălui ei. Viața noastră s-a schimbat acum, ea e prioritarea noastră. Nici la duș nu mai pot să mă mai duc liniștită, nici să mă machiez. Nu mai ai timp de tabieturile tale. Mă ajută însă și tati ziua, pentru că el lucrează de acasă. În rest, mă descurc singură. Noaptea facem cu rândul. E destul de greu. Nu mă plâng, așa e viața de părinte”, a declarat fosta gimnastă la Kanal D.

monica-rosu-ceruta-in-casatorie.jpg

Monica Roșu și partenerul ei, Vlad
foto: Instagram

 

Monica Roșu și-a revenit în timp record după naștere

Monica Roșu mai are de dat jos doar șase kilograme pentru a ajunge la forma de dinainte de naștere. „Mai am încă kilograme în plus. Pentru mine sunt destule, au rămas vreo șase kilograme în plus. Am luat destul de mult în sarcină. Nu am început încă sportul, nu am voie. După două luni, voi începe cu exercițiile acasă”, a mai spus fosta gimnastă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1