Maraton, în balcon! Un francez a alergat 42 de kilometri în apartament

elisha-nochomovitz-atletism.jpg

Elisha Nochomovitz anunță că va încerca să doboare recordul la ”maraton în balcon”
Elisha Nochomovitz anunță că va încerca să doboare recordul la ”maraton în balcon”
Foto: Facebook/ElishaNochomovitz

Forțat să stea acasă din cauza restricțiilor de circulație impuse și în Franța, ca urmare a pandemiei cu Covid-19, Elisha Nochomovitz (32 de ani) n-a rezistat să nu facă mișcare. Și nu oriunde, ci pe balconul său în lungime de 7 metri. Obișnuit să participe la curse de maraton, acesta a alergat cei 42,125 km acolo!

Intrat în șomaj tehnic, tânărul din Balma, o localitate de lângă Toulouse (sud-vestul Franței), n-a mai putut să alerge afară, așa cum obișnuia. Și cum n-a reușit să renunțe la obiceiul său a încercat să se adapteze situației. ”Am văzut imagini care ieșeau să alerge. Dar dacă toți ar fi făcut același lucru ne-am fi regăsit toți afară!”, a declarat el pentru Huffington Post.  
Astfel că sub ochii prietenei sale și ai vecinilor, care s-au amuzat inițial, a început să alerge pe balcon. A făcut traseul de circa 6.000 de ori, tur și retur, străbătând cei 42,125 km în șase ore și 48 de minute. 
Având deja 36 de curse de maraton la activ, tânărul a mărturisit că a primit numeroase mesaje pozitive pe rețelele sociale. El se gândește deja să repete isprava. ”De ce nu, un alt maraton. Să ameliorez recordul”, a concluzionat Elisha Nochomovitz.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1