Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au fost înmormântați în secret. Ce mesaj a transmis soția Vanessa

kobe-bryant-gianna.jpg

Kobe Bryant şi fiica lui Gianna au murit într-un accident de elicopert
foto: Getty

Tragicul accident care a dus la moartea fostului baschetbalist Kobe Bryant și a fetiței sale, Gianna, în accidentul de elicopter produs la 26 ianuarie, a îndoliat toată lumea sportului. Marii sportivi ai lumii ar fi vrut să ia parte la înmormântarea celor doi, însă familia a decis altceva.

Conform unor surse din apropierea familiei lui Bryant, citate de presa internațională, trupurile neînsufleţite ale fostului baschetbalist Kobe Bryant şi ale fiicei lui, Gianna, au fost înhumate, vineri, după o ceremonie privată, la Corona Del Mar, California. ”Văduva lui, Vanessa, dar şi familia au dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight. Potrivit celor de la ”Daily Mail”, cei doi au fost înmormântaţi în cimitirul Pacific View Memorial Park şi niciun fotograf nu a avut acces la ceremonie. De asemenea, participanților nu li s-a permis să vorbească despre acest lucru în public.

Ce mesaj a transmis Vanessa Bryant

vanessa-bryant-kobe-gettyimages-51315621.jpg

Vanessa și Kobe Bryant formau o familie fericită
Vanessa și Kobe Bryant formau o familie fericită
Foto: Guliver / GettyImages

La două zile de la înhumare, Vanessa a postat pe Twitter un mesaj emoționant în care își exprima coșmarul pe care îl trăiește de două săptămâni, dar și încrederea că va putea depăși această stare pentru a-și crește în continuare cele trei fiice și a menține vie amintirea soțului și a fetiței sale.

"Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei. Am vrut să împărtăşesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin aşa ceva. Doamne, cât mi-aş dori să fie aici şi acest coşmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuaţi să vă rugaţi pentru toţi", a scris Vanessa pe Instagram.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant (41 de ani), fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Kobe era căsătorit cu Vanessa de 19 ani şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1