Kobe Bryant a murit. Cine a fost baschetbalistul care a scris istorie 20 de ani în NBA

kobe_bryant.jpg

Kobe Bryant a jucat 20 de ani la Los Angeles Lakers
Kobe Bryant a jucat 20 de ani la Los Angeles Lakers
FOTO: EPA

Veste șocantă în lumea sportului mondial. Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istoria NBA, a murit duminică într-un accident de elicopter. Avea doar 41 de ani.

Kobe Bryant, care s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers, era căsătorit şi avea patru fiice, ultima născută în iunie 2019.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24. Ambele tricouri au fost retrase chiar anul trecut de Lakers. De altfel, el a evoluat toată cariera doar la Los Angeles Lakers, timp de 20 de ani, fiind un exemplu de fidelitate față de o echipă în sportul profesionist. El a fost ales de Lakers încă din liceu, nemairtecând prin filtrul NCAA (campionatul universitar nord-american).

Kobe Bryant a murit. A fost de patru ori MVP în All Star Game-ul NBA

Kobe Bryant a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător (MVP) din meciul vedetelor.

Kobe Bryant a murit. Elicopterul în care se afla s-a prăbușit la Calabasas, Los Angeles

Fostul baschetbalist Kobe Bryant a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, Los Angeles. Potrivit sursei citate, în elicopterul privat al lui Bryant se aflau cel puţin încă trei persoane. Niciuna dintre persoanele din elicopter nu a supravieţuit, fiind confirmate cinci decese.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1