Jocurile Tristeții. Organizatorii JO Tokyo 2020 le vor cere spectatorilor să nu asiste la cursele de maraton şi la probele de marş!?!

Ultima actualizare:

    La Londra, în 2012, mii de oameni au asistat, pe străzi, la maraton și la probele de marșFoto: EPA-EFE
La Londra, în 2012, mii de oameni au asistat, pe străzi, la maraton și la probele de marșFoto: EPA-EFE

Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo şi autorităţile locale japoneze au anunţat, astăzi (marţi, 6 iulie), că le vor cere spectatorilor să nu asiste la maraton şi la probele de marş, din cauza riscului de infecţie cu COVID-19.

Maratonul şi probele de marş, atât la feminin, cât și la masculin, sunt programate a se desfășura în Sapporo, al 5-lea oraș din Japonia după numărul de locuitori, respectiv al 3-lea ca suprafață.Noi restricţii pentru public legate de alte competiţii sunt aşteptate până la finalul săptămânii. În 21 iunie, s-a decis ca numărul maxim permis pe un stadion va fi de 50% din capacitatea acestuia. De asemenea, contactul fizic dintre sportivi și spectatori nu va fi permis. Nu se vor solicita autografe sau fotografii selfie cu aceștia. Pe de altă parte, spectatorii nu vor avea voie să strige sau să-i încurajeze cu glas tare pe performeri.Programate în vara anului trecut, Jocurile Olimpice au fost amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Acestea urmează să se desfășoare în perioada 23 iulie - 8 august, în capitala Japoniei. Jocurile paralimpice sunt programate în perioada 24 august - 5 septembrie.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net