Incredibil: i s-a rupt rochia şi a patinat cu sânul dezgolit la JO

Ultima actualizare:
Patinatoarea a concurat cu sanul stang dezgolit
Patinatoarea a concurat cu sanul stang dezgolit

Unei patinatoare din Franţa i s-a rupt rochia la Jocurile Olimpice de iarnă.

Franţuzoaica Gabriella Papadakis nu va uita niciodată prestaţia din programul scurt al probei de dans de la Jocurile Olimpice de iarnă. Ea a trăit pe viu coşmarul patinatoarelor: rochia i-a cedat în timpul execuţiei şi sânul stâng i s-a dezgolit.

Nu trecuseră decât câteva secunde de la startul programului cuplului Gabriella Papadakis/ Guillaume Cizeron când franţuzoaicei de origine elenă i s-a rupt rochiţa. Cu un psihic de mare campioană, sportiva în vârstă de 22 de ani a continuat exerciţiul ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, chiar dacă sânul stâng nu mai era acoperit de nimic şi simţea cum milioane de telespectatori sunt cu ochii aţintiţi pe ea. Dând dovadă de sânge rece, ea a încercat să-şi prindă la loc rochiţa în capse, lucru pe care l-a reuşit spre finalul execuţiei. Incredibil, dar adevărat, chiar şi în aceste condiţii de stres suplimentar, perechea franceză a terminat pe locul 2 după programul scur, cu 81.93 puncte. Pe primul loc sunt marii favoriţi, canadienii Scott Moir şi Tessa Virtue. „Ruperea rochiei este cel mai mare coşmar al unei patinatoare. Iată că l-am trăit pe viu la Jocurile Olimpice şi am supravieţuit”, a declarat Gabriella la finalul prestaţiei. Regulamentul prevede că dacă exerciţiul este întrerupt, perechea e penalizată cu câteva puncte.

Asiatica a avut umarul stang dezgolit
Asiatica a avut umarul stang dezgolit

A păţit-o şi o asiatică

Papadakis e cea de-a doua patinatoare care a fost trădată de rochie. Acum o săptămână, în concursul pe echipe, sud-coreencei Yura Min, care are şi naţionalitate americană, concurentă la perechi, i s-a desprins rochia dintr-o capsă şi umărul stâng i s-a dezgolit. Nu s-a ajuns însă la situaţia trăită de franţuzoaică.


    Asiatica a avut umarul stang dezgolitFOTO: EPA
Asiatica a avut umarul stang dezgolitFOTO: EPA
image
image
image
image
image
image
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net