Depistată pozitiv cu COVID-19, Crina Pintea nu va participa la CE de handbal!

banda-pintea-epa-efe-h_55691440.jpg

Crina Pintea
Crina Pintea
Foto: EPA-EFE

Pivotul Crina Pinta şi doi maseuri ai lotului feminin de handbal al României au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează gsp.ro. Jucătoarea de la CSM Bucureşti va rata participarea la Campionatul European. Mâine (luni, 30 noiembrie), echipa României va face deplasarea în Danemarca, urmând a juca cu Germania, Polonia şi Norvegia.

Director la CSM Bucureşti, Gabriela Szabo a reacționat la aflarea veștii că Pintea va rata Europenele: "Virusul trăieşte lângă noi. Nu ştim pe care ne atinge. Pot să mă dau exemplu şi pe mine, care oricât m-am protejat, uneori exagerat, tot l-am luat. Îmi pare foarte rău pentru Crina Pintea, care pe lângă că e o jucătoare uriaşă pentru clubul nostru şi pentru România, pierde această şansă extraordinară la Europene. Aşteptăm să se refacă cât mai repede, mai ales că noi, la CSM, am pus accent pe grija faţă de tot lotul. Am făcut cam 800 de teste până acum la club, câte două, trei pe săptămână şi nu e tocmai ieftin. Am făcut achiziţie publică pentru circa o mie de teste, dintre care am făcut 800, iar la 3-400 de lei per test, calculaţi cât ne costă din bani neprevăzuţi în buget", a spus Szabo.
Repartizată inițial la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, echipa României va evolua la Kolding  (Danemarca). Cristina Neagu și colegele sale vor juca cu Germania (în 3 decembrie), Polonia (în 5 decembrie) şi Norvegia (în 7 decembrie). 

Loading...