David Popovici, dovadă supremă de modestie! Cum a fost fotografiat într-o stație de autobuz: „Felicitări părinților!”

Ultima actualizare:

David Popovici (19 ani) este un exemplu demn de urmat nu doar de către tineri, ci și de către persoanele care au uitat că modestia ne reprezintă, indiferent de cine am fi și ce am avea. Recordmanul mondial la 100 de metri liber a fost surprins astăzi, de către un fan, în timp ce aștepta, liniștit, în stația de autobuz.

David Popovici, dovadă supremă de modestie
David Popovici, dovadă supremă de modestie

Tânărul sportiv nu poate trece neobservat în viața de zi cu zi, și nu doar datorită notorietății sale și a celebrității pe care le-a dobândit în natație, ci și a educației și bunului simț de care dă dovadă. 

David Popovic, surprins în stația de autobuz: „Ești un exemplu nu doar pentru generația ta”

David Popovici / foto: Colaj Click!
David Popovici / foto: Colaj Click!

Imaginea de astăzi transmite modestie și simplitate, două virtuți greu de găsit printre muritorii de rând. Sportivul nostru merită și primește multă admirație, prin simplul fapt că le dă clasă multor „celebrități” din întreaga lume care trăiesc în lux și opulență. 

La polul opus apare el, un băiat simplu și autentic, ce se face remarcat prin modestia și decență. Un sportiv care merită orice reușită, un băiat care a știut care este scopul lui în viață și nu s-a lăsat învins de piedicile apărute. 

 „L-am întâlnit într-o stație de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe Pământ. E un exemplu nu doar pentru generația ta, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emoționat, l-am salutat și eu timid cu mâna. Sigur, eu și mai toți trecătorii.:))”, este mesajul care însoțește fotografia cu David Popovici. 

David Popovici, un exemplu pentru generațiile viitoare

Tânărul demn de lăudat este un exemplu pozitiv pentru oamenii din întreaga societate. Adulții își doresc ca ai lor copii să fie asemenea lui David: „demni și capabili, ambițioși și puternici”

„Excelenta captură Claudiu Pândaru -o imagine care valorează cât o mie de cuvinte. Acesta este tipul de modele de oameni de care avem nevoie pentru a consolida sau poate chiar construi (dacă ne uităm în jur), societatea românească.👏🙏;

„Felicitări! Sunt în țara asta și tineri frumoși deștepți și cu picioarele pe pământ. Conducător nu știm să îi alegem.”;

„Un adevărat exemplu pe care orice părinte ar trebui să îl arate copilului…

David Popovici ești mare! Așa să fie și copilașii mei îmi doresc! Un exemplu în societate! Demni și capabili! Ambițioși și puternici!”;

„Felicitări părinților care au știut să-i dea aripi, dar să îl țină cu picioarele pe pământ!!!❤️”;

„Un adevărat caracter, care trebuie urmat de noua generație.”, sunt doar o parte dintre comentariile în care românii își exprimă admirația față de David Popovici, pe care-l dau drept exemplu copiilor lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net