Cristina Neagu anunţă "infernul" pentru CSM în semifinala Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu
Cristina Neagu

CSM Bucureşti va juca împotriva echipei maghiare Gyor în Final Four-ul Ligii Campionilor, cele două echipe urmând să evolueze pentru un loc în marea finală chiar la Budapesta.

"Am avut un feeling că va fi Gyor, dar nu am avut preferințe. Eu am jucat de fiecare dată împotriva lor în Final Four și de fiecare dată am pierdut, din păcate. Anul acesta Gyor e și ea cu o echipă cu probleme, nu e într-o formă foarte bună. Cred că cel mai mare avantaj al lor este că joacă pe teren propriu an de an, cu mii de oameni în spatele lor. Cum a contat și pentru noi susținerea publicului în Sala Polivalentă, așa contează și pentru ele și e un avantaj important. Va fi un infern în sala de la Budapesta, dar contez pe faptul că fetele au jucat și au câștigat finala cu Gyor acum doi ani", a declarat Cristina Neagu.

"Cred că cel mai important meci e cu Gyor în semifinale. După aceea, dacă joci în finală, adrenalina e mare și este altceva. Avem trei săptămâni să pregătim dumnezeieşte această semifinală. Cred că dacă vom reuși să nu primim mai mult de 20, 22 de goluri, avem o șansă mare să înscriem măcar cu un gol mai mult decât adversara noastră. Dacă vom primi peste 25 de goluri, va fi foarte greu împotriva Gyor-ului. Aici e cheia meciului!"", a mai spus vedeta campioanei României.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net