Cea mai frumoasă victorie pentru Bute

Ultima actualizare:

    Lucian Bute  le-a prezentat-o  fanilor pe micuţa  Ema Anabella
Lucian Bute le-a prezentat-o fanilor pe micuţa Ema Anabella

Când toată lumea vorbeşte despre cea mai proastă perioadă pentru Lucian Bute, pugilistul dovedeşte contrariul. Chiar dacă profesional nu o duce foarte bine, boxerul stabilit în Canada este în culmea fericirii. Soţia lui, Elena, a născut primul lor copil, o fetiţă pe care o vor boteza Ema Anabella.

Ajuns la 37 de ani, boxerul Lucian Bute este într-un punct decisiv al carierei. A pierdut ultimul meci jucat, cel cu Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc la Quebec, dar încă nu a decis ce va face mai departe. ”Vă mulţumesc pentru sprijin. Meciul a fost strâns, dar el m-a surprins. Alvarez a  meritat victoria. Acesta este boxul. Voi discuta cu echipa mea pentru a decide ce voi face în continuare”, a declarat Bute la finalul întâlnirii.

Indiferent ce hotărâre va lua, Lucian are parte de veşti bune. Nu din punct de vedere profesional, ci personal, iar dacă nu va mai dori să continue să boxeze, cu atât mai bine pentru apropiaţii săi, pentru că va avea mai mult timp liber. Şi nu doar pentru soţie, pentru că familia lui s-a mărit la sfârşitul săptămânii trecute.  


    Lucian şi Elena  s-au căsătorit  în 2013
Lucian şi Elena s-au căsătorit în 2013

Lucian este în al nouălea cer, după ce Elena, nevasta lui, a născut o fetiţă, vineri noaptea, într-o clinică privată din Montreal. „Eu şi soţia mea suntem încântaţi să vă anunţăm naşterea fiicei noastre, Ema Anabella. Viaţa are o nouă semnificaţie pentru noi. Mulţumesc lui Dumnezeu”, a fost mesajul postat de Bute pe o reţea de socializare, prin care a anunţat venirea pe lume a fiicei sale.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net