Cătălin Moroşanu: «Sunt crescut în pădure!»

Ultima actualizare:

Povestea celui supranumit "Moartea din Carpaţi" este cu adevărat deosebită. Cătălin s-a născut în 1982, la Cotnari, în judeţul Iaşi, iar în copilărie cel mai mult i-a plăcut rugby-ul.

S-a şi apucat de acest sport, pe care l-a practicat ani buni. Ca jucător de rugby a ajuns chiar în echipa naţională de juniori. La 23 de ani a schimbat însă macazul, convins fiind că va avea perspective mai bune.

A fost inspirat. Pe plan intern şi-a spulberat toţi adversarii, iar la nivel internaţional se poate lăuda cu victorii împotriva lui Gary Goodridge (Canada), Freddy Kemayo (Franţa) ori Junichi Sawayashiki (Japonia), nume grele din K1.

Care e secretul ascensiunii lui? Ne-a dezvăluit chiar el: "Pregătirea fizică. Tata e pădurar în comuna Grajduri, din judeţul Iaşi, iar eu am crescut lângă el, în pădure. De la 10 ani mă antrenez spărgând lemne. Aşa am reuşit să fac o condiţie fizică de invidiat".

"Apariţia lui Cătălin în Local Kombat şi K1 a surprins pe toată lumea. El nu doar se bate, ci ştie să facă şi spectacol", spune Mihai Constantin, antrenorul lui Moroşanu.

În prezent, Cătălin se pregăteşte pentru cel mai important meci din carieră. Pe 24 octombrie va lupta la Arad cu celebrul Mighty Mo, luptătorul cu cea mai puternică lovitură din circuitul K1.

Despre Cătălin Moroşanu

- S-a născut pe 29.01.1982, la Cotnari.- E imaginea SC Cotnari, care a lansat un vin cu numele său.- Conduce un BMW seria 5.- Mâncarea preferată: pizza grecească.- Îi place fotbalul. Ţine cu Poli Iaşi şi cu Steaua.- Îşi doreşte să se însoare peste doi ani cu actuala lui iubită, cu care este împreună de mai mulţi ani.- Mama lui, învăţătoare, era să facă infarct când a aflat că s-a apucat de lupte. "I-a venit rău. Toată viaţa m-a bătut la cap să mă fac avocat, iar eu am ajuns «bătăuş»", a spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net