Cătălin Moroșanu a ajuns pe perfuzii: «Nu puteam să mănânc din cauza stresului»

Ultima actualizare:

    Cătălin Moroșanu a avut nevoie de perfuzii Foto: Arhivă Click
Cătălin Moroșanu a avut nevoie de perfuzii Foto: Arhivă Click

Pe Cătălin Moroșanu l-au ajuns stresul și orele nedormite! După ce a organizat personal o gală în Craiova, unde a reușit să-i dea unuia dintre adversarii săi unul dintre cele mai rapide KO din cariera sa, oboseala și-a spus cuvântul în cele din urmă, și sportivul a avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni. Iată declarațiile!

Cătălin Moroşanu este unul dintre cei mai îndrăgiţi sportivi din România, iar acest titlu vine și cu multe responsabilități. Pugilistul a avut nevoie de perfuzii, după ce şi-a bătut recordul pentru cel mai rapid KO din carieră sa, învingându-l în ring pe Ivo Cuk, în cadrul Galei organizate chiar de el, în Craiova. Din cauza oboselii și a stresului acumulate, luptătorul de kickbox a avut nevoie de îngrijire medicală. 

Sportivul a declarat, pentru Antena Stars, că meseria sa este una grea, având în vedere că el a fost omul din spatele întregii gale. El s-a ocupat de organizare, iar stresul și oboseala l-au doborât în cele din urmă. Moroșanu a mărturisit că o zi a avut nevoie de perfuzii, pentru a-și reveni.  

Moroșanu a stat o zi pe perfuzii 

„Eram foarte obosit din punct de vedere psihic şi m-am dus şi am băgat perfuzii cu glucoză. Eram praf, din punct de vedere al organizării eram terminat, eram rupt în două. Du-te cu organizare, cu aia, fă aia... şi eu în loc să mă concentrez, eu m-am dus şi îţi dai seama, eram terminat. Nu puteam să mănânc din cauza stresului. O singură zi am făcut perfuzii.

La meci eram terminat şi faptul că el a căzut (adversarul lui n.r), i-am dat prima lovitură şi era KO, îţi dai seama ce bucuros eram. A doua oară l-am luat să îl bat sigur, sigur ca să nu am vreo îndoială. L-am luat tare (..) Eu sunt foarte obosit din toate punctele de vedere. Este a treia gală organizată de mine, nu mai pot. Să fii sportiv şi luptător e foarte greu”, a declarat Cătălin Moroşanu, pentru sursa anterior menționată.

Cătălin Moroșanu a reușit să dea cel mai rapid KO din cariera sa

Cătălin Moroșanu și-a trimis adversarul pe podea în primele secunde de meci, în cadrul galei „Dynamite Fighting Show 3”, care a avut loc vineri seara la Craiova! Croatul Ivo Cuk a căzut la pământ după numai 5 secunde. Deși acesta s-a ridicat cu greu, Moroșanu s-a năpustit din nou asupra lui și a fost nevoie de intervenția echipei medicale pentru a-și reveni. Este cea de-a 47-a victorie din cariera lui Moroșanu, care are și 12 înfrângeri. „A fost o noapte magnifica dupa o saptamana ireala. In ultimele zile, putina lume a stiut ca am stat in perfuzii din cauza epuizarii. Asta e viata de sportiv. In spatele cortinei se ascund drame si sacrificii enorme. Tocmai de aceea am fortat totul in primele secunde si sunt enorm de bucuros ca am reusit sa castig rapid”, a declarat Moroșanu, după lupta cu Ivo Cuk, potrivit ziare.com

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net