Ana Maria Brânză s-a căsătorit la Castelul Cantacuzino

Ultima actualizare:

    Campioana a spus "Da" într-un decor de vis, dintr-o staţiune prahoveanăFoto: Arhiva personală
Campioana a spus "Da" într-un decor de vis, dintr-o staţiune prahoveanăFoto: Arhiva personală

Campioana mondială la scrimă, Ana Maria Brânză (30 de ani) s-a căsătorit cu alesul inimii ei, poloistul Pavel Popescu (28 de ani), sâmbătă (15 august). Ea era ultima burlăciţă a echipei de aur de la spadă. Petrecerea a avut loc într-un peisaj de poveste, la Castelul Cantacuzino, din staţiunea Buşteni.

Ana Maria Brânză şi Pavel Popescu şi-au unit destinele la Buşteni, ea fiind cetăţean de onoare acolo. La ceremonie au luat parte şi invitaţi de seamă din lumea sportului. Alături de miri au mai fost prietenii apropiaţi şi familia, relatează Antena 3Cu doar câteva zile înainte de nuntă, "Brânzică", aşa cum a fost poreclită campioana, avea emoţii mari şi aşteăta cu nerăbdare cel mai important eveniment din viaţa ei.

"Rochia nu-mi permite să fac vreo săritură sau ce trăznaie îmi trece mie pe moment, dar cu siguranţă Brânzică va pregăti ceva şi pentru ziua nunţii", a spus Ana Maria pentru sport.ro.

Luna de miere va fi, cel mai probabil, amânată până când sportivii vor avea timp liber. Ana nu are competiţii în această perioadă, însă soţul ei a început deja pregătirea cu Steaua pentru următorul sezon. 

Petrecerea a avut loc într-un decor de basm

La Castelul Cantacuzino au loc eveniment fastuoase în fiecare an
La Castelul Cantacuzino au loc eveniment fastuoase în fiecare an

Ana Maria Brânză şi Pavel Popescu au avut parte de o nuntă ca în poveşti. Ceremonia a fost oficializată de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin. Petrecerea a avut loc la superbul Castel Cantacuzino. Ansamblul este format din patru corpuri: pavilionul central, pavilionul de serviciu, vila administrativă şi capela. Farmecul aristocratic al castelului atrage, anual,  zeci de cupluri care îşi doresc să îşi facă nunta într-un decor rupt din poveşti. În corturile amplasate în grădina Castelului Cantacuzino au loc evenimente fastuaose, în fiecare vară. Acestea pot găzdui până la 300 de persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net