Alege Cristina Neagu cu sufletul?

cristinaneagu02csmbgyormburlacu.jpg

În tricoul CSMB-ului, Cristina Neagu s-a luptat cu vedetele de la Gyor
Foto: Marian Burlacu
Citeste tot despre: 

Declarată în trei rânduri cea mai valoroasă handbalistă din lume, Cristina Neagu are de ales între a rămâne la CSMB, pe același salariu, sau a lua drumul străinătății pe bani mai mulți

Cristina Neagu e pusă în fața unei dileme: să aleagă cu sufletul sau cu mintea? Primăria Capitalei a anunțat că nu-i poate mări salariul lunar de la 17.500 la 20-21.000 de euro, iar sportiva urmează să anunțe dacă rămâne sau pleacă la alt club.  
Născută în București, Neagu a mărturisit deseori, în ultimii ani, că își dorește să câștige Liga Campionilor și cu o formație din România. Mai exact cu aceea a Capitalei. După ce a triumfat în această competiție cu formația muntenegreană Buducnost. Altfel spus, Neagu a avut un discurs asemănător cu al Simonei Halep, care, după ca a câștigat un titlu de mare șlem, la Roland Garros, și a fost numărul 1 mondial, a spus că își dorește să triumfe în FedCup și să ia medalie la Jocurile Olimpice. În ambele cazuri, reprezentând România. 
Pe de altă parte, având 30 de ani și confruntându-se cu o a treia accidentare serioasă, Cristina poate alege cu... mintea. Fiind un sportiv la apogeul carierei, care mai poate evolua doar câțiva ani la acest nivel, ea poate să-și asigure viitorul prin acceptarea unui salariu mai mare din partea unui alt club decât CSMB. Ceea ce nu-i de condamnat știut fiind cât îi e de greu unui sportiv profesionist când agață ghetele-n cui. 
 

Loading...