Profeţia dureroasă a lui Kobe Bryant: «Vreau să mor tânăr». Ce le spunea prietenilor

kobe-bryant.jpg

Kobe Bryant a murit la 41 de ani
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Kobe Bryant le-a spus prietenilor apropiaţi că vrea să moară tânăr şi să fie imortalizat, în ceea ce pare a fi o premoniţie dureroasă. Dezvăluirea a fost făcută de bunul prieten Tracy McGrady, şi el fost baschetbalist.

Cu lacrimi în ochi, Tracy McGrady, care s-a retras în 2013, a povestit discuţiile pe care le avea cu Kobe Bryant. "Sunt complet distrus, ca toată lumea. Ştiu că sună nebunesc, dar vorbea des despre asta, spune mereu că vrea să moară tânăr, că vrea să fie imortalizat şi că vrea o carieră mai bună ca a lui Michael Jordan. Mereu l-am crezut nebun că spunea asta. Când am aflat ieri (nr. duminică), nu mi-a venit să cred", a povestit fostul baschetbalist, la postul ESPN. Însă a menţionat că, o dată ce Kobe a devenit tată, nu a mai vorbit despre acest lucru. 

Conform dailymail.co.uk, McGrady a mai spus şi că fiica lui Kobe, Gianna, care a murit şi ea în accident era o fată specială. "Era ca el. Te uitai la ea cum joacă şi îl vedeai pe Kobe când era mic. E greu pentru că nu va putea să îi ducă mai departe moştenirea şi talentul, iar el nu a avut cum să o vadă făcând asta", a adăugat prietenul lui Bryant. 

Kobe şi McGrady au fost buni prieteni şi Bryant l-a ajutat la începutul carieriei. "Am stat la el acasă. Îi ceream mereu staful şi el mă ajuta pentru că ne iubeam ca fraţii". Kobe a spus chiar că McGrady a fost cel mai mare rival pe care l-a avut pe teren.

Trei dintre trupurile celor morţi în accident, recuperate

kobe-bryant-accident.jpg

Locul în care s-a prăbuşit elicopterul lui Kobe Bryant este greu accesibil
foto: Profimedia

Kobe Bryant (41 de ani), Gianna (13 ani) şi încă şapte alte persoane au murit duminică (26 ianuarie), într-un accident de elicopter. Aparatul de zbor a căzut în Calabasas, California, în jurul orei locale 10 dimineaţa, când cei nouă se duceau la academia de baschet a lui Kobe. În elicopter se mai aflau două colege de echipă ale Giannei, Alyssa Altobelli şi Payton Chester. Părinţii Alyssei, John şi Keri şi mama lui Payton, Sarah, dar şi antrenoarea Christina Mauser erau şi ei în elicopter.  

Apartul s-a prăbuşit din cauza ceţii dense, într-o zonă cu dealuri, greu accesibilă. Martorii spun că poliţia şi pompierii au trecut pe lângă locul accidentului din cauza ceţii mult prea groase. Din cauza dealurilor, autorităţile au ajuns greu la rămăşite, iar cele nouă trupuri nu au putut fi luate imediat de la faţa locului. De abia luni, trei dintre ele au fost recuperate. Nu se ştie în ce stare sunt. 
Citeşte şi

Dureros! LeBron James a plâns pe aeroport, când a aflat vestea morţii lui Kobe Bryant

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ghiță Mureșan, reacții după moartea lui Kobe Bryant

Elicopterul nu avea cutie neagră

Nu se ştie încă ce a cauzat accidentul. Conform discuţiei dintre pilot şi turnul de control, el a urmat autostrada spre academia de baschet a lui Kobe, dar la un moment da a ieşit de pe drum şi s-a prăbuşit pe un deal. E posibil ca pilot să fi fost dezorientat din cauza ceţii şi a condiţiilor reduse de vizibilitate. E însă greu de stabilit, pentru că elicopterul nu avea cutie neagră.