Tragica poveste a unui român de 34 de ani, ucis de coronavirus. Avea 8 copii și lucra în Anglia

Ultima actualizare:

    Nicu Urzica avea doar 34 de ani. Foto: Facebook, via Daily Mail
Nicu Urzica avea doar 34 de ani. Foto: Facebook, via Daily Mail

Virusul ucigaș distruge tot mai multe familii. Zilnic, în toată lumea, crește bilanțul victimelor pandemiei de Covid-19, iar printre ei sunt și oameni tineri.

Un român în vârstă de 34 de ani, muncitor în construcţii, a murit într-un spital din Londra răpus de coronavirus după ce doctorii săi au crezut că a câştigat lupta cu boala şi erau gata să-l externeze. Nicu Urzică, din Dumbrăveni, Suceava, tată a opt copii cu vârste cuprinse între şase luni şi 12 ani, a murit pe 11 aprilie, în urma unui infarct, după ce fusese transferat de la terapie intensivă, unde a stat o săptămână, părând că a ieşit câştigător din lupta cu boala, scrie adevarul.ro, citând dailymail.Bărbatul a ajuns la spital după mai multe zile în care a dus boala pe picioare acasă, mergând chiar şi la muncă când a simţit că se simte mai bine. El şi-a luat liber de la munca pe un şantier de construcţii timp de o săptămână fiind convins că este doar răcit. A mers două zile la muncă, dar starea i s-a deteriorat tot mai mult, relatează Daily Mail.

Nicu Urzică, alături de familie. Foto: Facebook, via Daily Mail
Nicu Urzică, alături de familie. Foto: Facebook, via Daily Mail

Fratele său Ianis a povestit pentru pentru Obiectiv de Suceava că bărbatul a ajuns la spital după ce s-a simţit tot mai rău: „Totul a început cu o răceală. A stat acasă o săptămână, nu s-a mai dus la muncă. A crezut că îşi revine şi a vrut să se întoarcă. Doctorul i-a spus că e bine şi se poate duce. A muncit două zile şi i s-a făcut din nou rău. A sunat la medic şi a anunţat, dar i s-a spus să stea în casă. A stat aşa încă vreo două zile, când a simţit că nu mai poate să respire. A venit ambulanţa după vreo trei ore. I-au pus oxigen şi şi-a revenit. L-au internat pe Terapie Intensivă, starea sa era gravă. După o săptămână petrecută la ATI, şi-a revenit. A fost mutat în salon şi se discuta chiar de externare, când brusc, situaţia s-a schimbat. Starea sa s-a agravat. Se pare că a făcut nişte cheaguri de sânge care i-au blocat tot”.Nicu Urzica făcea parte dintr-o comunitate de credincioşi din Edgware, nord-vestul Londrei şi cânta în corul bisericii penticostale Emanuel. Comunitatea din Londra a strâns mai multe zeci de mii de dolari printr-un apel de ajutor pe pagina GoFundMe pentru repatrierea corpului. Era singurul sprijin al familiei sale, muncind pentru a-şi întreţine soţia şi pe cei opt copii.

Citește și:

Slujbele de Paște au loc fără credincioși

Șefa ATI de la Gerota, vindecată de coronavirus

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net