De ce mor de COVID-19 şi oameni vaccinaţi. Medic: ”E o răbufnire de triumf. Ai văzut? A murit! Și era vaccinat! Băgaţi-vi-le pe gât”

Ultima actualizare:

    Și cei vaccinați pot deceda din cauza COVID-19FOTO: Unsplash.com
Și cei vaccinați pot deceda din cauza COVID-19FOTO: Unsplash.com

Sute de români mor, zilnic, din cauza COVID-19. Peste 90% dintre ei sunt nevaccinați. Însă, o parte este reprezentată de cei imunizați cu serurile anti-coronavirus. Din această cauză, mulți oameni tind să creadă că vaccinul este ineficient. Un medic psihiatru explică succint de ce se înregistrează decese și la persoanele vaccinate și cum interpretează antivacciniștii această situație.

Doctorul psihiatru Gabriel Diaconu spune că sunt situaţii în care, deşi pacientul are un sistem imunitar competent, intervin alte verigi ale bolii care nu pot fi oprite, potrivit Adevărul.ro.

Medicul George Diaconu: ”Bezna. De ce mor şi oameni vaccinaţi anti-COVID de infecţia cu COVID?”

Psihiatrul explică pe înţelesul tuturor într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook despre cauzele care pot duce la decesul unei persoane vaccinate-anti COVID-19:

”Bezna. De ce mor şi oameni vaccinaţi anti-COVID de infecţia cu COVID?

E o răbufnire de triumf. Ai văzut? A murit! Si era vaccinat! Băgaţi-vi-le (după caz) pe gât, în fund, prin alte orificii.

Să explici moartea unei persoane care a făcut gestul pe care - încă - mulţi îl evită din diverse motive, anume a crezut că, vaccinându-se, se va pune la adăpost, nu e uşor. Pare că aşteptările i-au fost înşelate. Şi pare că a făcut ce-a făcut degeaba.

Iar aici statul face, şi îşi face, un mare deserviciu pentru că se abţine să detalieze, prin faimoasa trompetă de comunicare strategică, ce anume stă în spatele excepţiilor de la regulă”, scrie medicul Gabriel Diaconu.

Medicul mai vorbește despre un așa numit ”sindrom imuno-deficitar”, unde bariera de apărare a organismului este, prin boală, serios afectată.

”Cauzele scăderii imunităţii sunt multe. Şi nu, nu au decât marginal de-a face cu câte urzici mănânci, cât sirop de cătină bei, câtă echinaceea ai băgat în tine pe burta goală. În fapt, trebuie spus răspicat, piaţa ”imunostimulatoarelor” de tip plafar şi plante este în proporţie zdrobitoare o şarlatanie. Toate suplimentele pe care le bagi în tine NU te apără de infecţie, respectiv de complicaţiile ei”, spune Diaconu.

De ce mor cei care au un sistem imunitar bun

Specialistul explică și situația în care, deşi persoana are un sistem imun minim competent, se întâmplă ca boala COVID-19 să o doboare

Sunt ”alte verigi ale bolii intervin care nu pot fi oprite în drumul spre fatalitate. Indiferent dacă eşti vaccinat, sau nu, faptul că iei contact cu virusul va declanşa o ”luptă la graniţă”. Că e în nas, în gât, că se produce pe căile tale respiratorii, armata ta imună se va lupta ”parte în parte” cu tăvălugul viral. Asta cheamă, angajează în conflict o mulţime de paliere ale metabolismului. Că vorbim de eliberarea de citokine, de interleukine, că vorbim de interferoni sau de histamină/ bradikinină, elementele comune majorităţii infecţiilor de căi respiratorii pot, în rare cazuri, afecta echilibrul funcţionării altor organe.

Inima, spre exemplu. Ficatul, spre exemplu. Rinichii, spre exemplu”, punctează expertul.

”Când îți gem spitalele de cazuri grave, medicina clachează și ea”

”Morţile acestea sunt, într-o zi cu cer senin, perfect prevenibile prin intervenţie medicală curentă. Dar în haos, în fum, în plin război informaţional, când îţi gem spitalele de cazuri mult mai grave, medicina clachează şi ea.

O spun foarte clar: aceşti oameni NU ar fi trebuit să moară de COVID. Aceşti oameni au murit de COVID pentru că prostia generală a adus arborele sanitar în situaţia de-a nu mai putea trata bolnavi. Nu vaccinul i-a trădat pe aceşti oameni. Toţi oamenii care continuă să nege proporţia gravă a epidemiei i-au trădat pe aceşti oameni.”, a mai explicat Dr. Diaconu.

”Românii sunt doar în aparență sănătoși”

Specialistul mai spune că, de fapt, ”sănătatea unui om are două domenii: unul aparent (cum se simte omul, dacă se simte sau nu sănătos), şi unul inaparent (cum e de fapt el pe dinăuntru, cât de bine îi merg de fapt organele)”.

Astfel, ”românii sunt doar în APARENŢĂ sănătoşi. Încă dinainte de pandemia de COVID, la nivel de calitate a vieţii, a aerului, a alimentelor pe care le mâncăm, a băuturilor pe care le bem, stăteam foarte prost, populaţional.

Nu trece zi să nu aud de un caz care sună cam aşa: vaccinul e de rahat, cum e posibil, omul era ca un munte (!!!!), nu era obez, bine avea un pic de burtă dar nu exagerat, nu fuma, bine mai bea dar ca tot omul (!!!), nu fusese în viaţa lui la doctor (?), a fost responsabil, s-a vaccinat, avea diabet dar nimic grav (?), nu lua decât o pastilă...”

Psihiatrul mai amintește că, în urmă cu câţiva ani România fusese declarată o ţară unde obezitatea este endemică. Mai mult, avem peste jumătate de milion de diabetici, mulţi dintre ei de vârste mici sau foarte mici. Suntem o ţară unde oamenii mănâncă mult şi prost.

De asemenea, România era declarată printre ţările cu cel mai mare consum de alcool la numărul de locuitori, avem prea mulți fumători, și avem aer foarte poluat în marile orașe.

De asemenea, oamenii nu merg din proprie inițiativă la medic, mergând pe principiul ”nu mă doare, nu mă caut”.

Citește și:EXCLUSIV E ordin de la Raed Arafat! Ce se întâmplă cu medicii și cu pacienții Covid care nu au paturi

Medicii sunt revoltaţi: „Ştiţi cum stau viii cu oxigen cu morţii lângă ei?“. Decizia luată de Arafat „arată ori incompetenţă, ori faptul că a răspuns la o comandă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net