Bărbat din Deva, tatăl a şase copii, răpus de coronavirus. De înmormântare s-a ocupat fiul cel mare, care are 18 ani

Ultima actualizare:

    Turiștii au cerut ajutorul la 112Foto: Inquam
Turiștii au cerut ajutorul la 112Foto: Inquam

Dramă cumplită la Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, tată a şase copii, a murit după 12 zile petrecute în spital, unde fusese diagnosticat cu coronavirus. Titus Horaţiu Barbu se numără printre cei peste 40 de oameni decedaţi în judeţul Hunedoara, care au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Potrivit informaţiilor publicate de Ministerul Sănătăţii, bărbatul în vârstă de 49 de ani eset decesul cu numărul 373. A fost internat în 3 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Boli Infecţioase. A fost transferat în 8 aprilie la Anestezie - Terapie Intensivă. A fost confirmat cu Covid 19 în 5 aprilie şi a murit în 15 aprilie, fără a avea condiţii medicale pre-existente cunoscute.

Potrivit adevarul.ro, foştii colegi de la Administraţia Finaţelor Publice Deva şi foşti apropiaţi ai săi au lansat mai multe apeluri pe Facebook, în ajutorul familiei bărbatului din Deva, tată a şase copii.

Cel mai mic copil are 4 ani, cel mai mare, 18

„Te rog ajută dacă poţi, puţinul tău contează! Vinerea mare! Prilej de iertare şi împăcare! Să ne fie tuturor această, zi una a gândului curat şi a sufletului împăcat. Despre asta vreau să vă vorbesc dragi prieteni, să pot fi cu sufletul împăcat, că nu am rămas indiferent în faţa unei situaţii tragice a unor semeni de-ai noştri, pe care vreau să v-o fac cunoscută, în speranţa că vom putea aduce, împreună, un dram de bine acestei familii greu încercate! 15 aprilie 2020, data la care Barbu Horaţiu Titus, tatăl a 6 copii, 4 băieţi şi 2 fete, (cel mic având doar 4 ani), moare răpus de virusul nemilos. În urma lui, pe lângă cei 6 copii rămaşi orfani de tată, a rămas soţia care suferă de o boală cronică şi nu lucrează. Fiind izolaţi la domiciliu, la înmormântare nu a putut fi prezent decât fiul Cristian, de 18 ani, care este elev la Seminarul Teologic din Alba Iulia. Neavând bunici şi alt ajutor, Cristian a fost nevoit să poarte pe umerii lui întreaga povară a acestei tragedii ce le-a lovit familia, ducându-şi tată-l la groapă de unul singur. Am aflat despre această nenorocire, de la directorul Seminarului Teologic, domnul pr. Prof. dr. Eugen Pintea, care nu a rămas indiferent faţă de tragedia prin care trece familia elevului Cristian".

Citește și:

Tragica poveste a unui român de 34 de ani, ucis de coronavirus. Avea 8 copii și lucra în Anglia

O asistentă medicală infectată cu coronavirus a murit la scurt timp după ce a născut! Avea doar 28 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net