Angajează-te pe vase de croazieră! Salariul: 3.000 de dolari

Ultima actualizare:

    Cele mai mari linii  de croazieră  angajează români
Cele mai mari linii de croazieră angajează români

Este început de an, iar în ţară nu mişcă nimic în domeniul angajărilor. Soluţia salvatoare vine, însă, din străinătate. Cele mai mari linii de croazieră din lume fac recrutări în România. Se caută barmani, ospătari, recepţioneri, personal de curăţenie şi bucătari. Salariile? Între 800 şi 3.000 $ pe lună.

Se caută tineri peste 21 de ani

Liniile de croazieră Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruise, Pullmantur Cruises angajează români care au mai lucrat în industria ospitalităţii. Dacă ai peste 21 de ani şi poţi susţine o conversaţie în engleză, ai şanse mari să fii recrutat la bordul unuia dintre cele mai mari vase de croazieră. Sunt oferite 250 de posturi. Se caută personal în restaurant. Mai exact, barmani, recepţioneri, personal de curăţenie în zona publică şi în cabine, la bucătărie, dar şi oameni pentru partea administrativă. E necesară experienţa de minimum un an pentru poziţia pentru care vrei să aplici, chiar dacă nu ai mai lucrat pe vase de croazieră.

Salariile, între 800 şi 3.000 $

Joburile sunt bine plătite. Salariile pornesc de la 800 de dolari şi le primesc persoanele care nu au mai lucrat niciodată pe vapor. Dacă eşti la a doua, a treia plecare, atunci poţi câştiga chiar şi 3.000 de dolari. De obicei, salariul mediu ajunge la 1.800 de dolari. Angajaţii beneficiază gratuit de cazare într-o cabină de două persoane, masă şi servicii medicale.

Contractul, pe perioadă nedeterminată

Contractul se semnează pe perioadă nedeterminată şi variază între şase şi opt  luni cu o perioadă de două luni de vacanţă între contracte. Programul de lucru e de şapte zile pe săptămână , câte 10-12 ore pe zi de muncă.

Când are loc interviul

Recrutarea se face prin Agenţia Job Cruise şi poţi trimite CV-uri până la începutul lunii viitoare. ”În primul rând, facem o primă selecţie în funcţie de CV-urile primite. Acestea se pot trimite  pe www.jobcruise.ro sau office@jobcruise.ro. Cei preselectaţi vor fi sunaţi şi programaţi la un interviu, la sediul agenţiei din Bucureşti, strada Calea Văcăreşti, nr. 252-254, etajul 2, biroul 5. Discuţiile finale vor avea loc în perioada 9-11 februarie. Important de precizat este că nu percepem taxă sau comision de mediere şi suntem acreditaţi de Ministerul Muncii şi Autoritatea Navală Română”, ne-a declarat Cristian Grigorescu, agent principal de recrutare.

Se pleacă imediat după ce ai fost selectat

Dacă ai făcut impresie bună şi ai fost cooptat în echipă, contractual se închie repede. Astfel că plecarea se va face în câteva zile. Poţi ajunge oriunde în lume. Sunt contracte pe Coasta Vestică şi Estică a SUA, Hawaii, Caraibe, în Asia, la Singapore, Thailanda, Malaezia, China, dar şi în Australia, Noua Zeelandă. În Europa se navighează pe Marea Mediterană şi Marea Baltică.

10.493 locuri de muncă vacante în România

Se caută barmani,  ospătari, recepţioneri, personal de curăţenie şi  bucătari
Se caută barmani, ospătari, recepţioneri, personal de curăţenie şi bucătari

În evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 10.493 de locuri de muncă.

  • La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 1.109 locuri de muncă, după cum urmează: 147 analist servicii client, 96 programator, 44 inginer nave, 38 inginer mecanic, 28 şef departament mărfuri alimentare/nealimentare, 25 manager proiect, 24 inginer de sistem în informatică, 18 inginer producţie, 18 profesor în învăţământul gimnazial, 17 consilier/expert/inspector/referent/economist în economie general.
  • Pentru persoanele cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 9.384 locuri de muncă, dintre care: 1.012 confecţioner-asamblor articole din textile, 643 muncitor necalificat în industria confecţiilor, 489 muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, 393 operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, 304 manipulant mărfuri, 284 lucrător comercial, 259 agent de securitate, 248 vânzător, 200 mercantizor; 200 şofer autocamion/maşină de mare tonaj.
  • Pentru mai multe informaţii mergi la agenţia teritorială pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau  intră pe pagina de Internet www.semm.ro/LMV/home.seam, unde poţi vizualiza joburile vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le poţi solicita informaţii suplimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net