Zece dintre adolescenții veniți cu gașca la Costinești sunt bolnavi de COVID - 19

costinesti_shutterstock_1176352705.jpg

Stațiunea Costinești, magnet pentru tineri
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

A fost efectuată ancheta epidemiologică în cazul celor 30 de tineri din Vaslui, care veniseră pentru trei zile la Costinești, deși câțiva dintre ei aveau simptome de răceală.

Una dintre fete, care nu mai așteptase rezultatul testului și plecase la mare, a fost adusă acasă de tatăl ei, ambulanțier, cu Salvarea, după ce s-a aflat că e confirmată pozitiv. ISU Vaslui a trimis trei autospeciale la Costinești, pentru a-i transporta și pe ceilalți adolescenți.

„Tinerii au stat în grup compact şi n-au părăsit spaţiile de cazare. Au luat contact numai cu patronul unei vile în care au locuit, care se află acum în carantină“, anunță Cristina Schipor, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa. „Jandarmii i-au păzit pe tineri ca să nu iasă şi apoi au fost urcaţi în ambulanţe şi transportaţi la Vaslui“, mai spune Cristina Schipor. Zece tineri care au ajuns cu primul transport la Vaslui au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Rezultatul testelor în cazul celorlalți puști erau așteptate aseară.  

O familie din Vaslui organizase o petrecere de majorat, la care au fost invitaţi peste 40 de tineri. Mulți dintre s-au dus apoi pe litoral, în jurul datei de 1 august, în trei grupuri, de 8, 10 şi 13 persoane. 

Citește și:

Au plecat cu gașca la Costinești, deși aveau semne de răceală. S-a dovedit a fi Covid, iar ce a urmat este incredibil

Acestea sunt noile simptome care pot semnala infecția cu noul coronavirus. Se întâlnesc la cei tineri și sănătoși

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1