Acestea sunt noile simptome care pot semnala infecția cu noul coronavirus. Se întâlnesc la cei tineri și sănătoși

coronaviru.jpg

Cuplu stând pe bancă, într-un parc din SUA, în plină epidmeie de coronvirus
Aceste noi simptome apar în general la cei tineri
Foto: AFP
Citeste tot despre: 

Experții britanici au identificat noi simptomatologii la pacienții confirmați cu noul coronavirus. Specialiștii susțin că persoanele infectate își pot pierde gustul și mirosul.

Asociația Britanică de Otorinolaringologie a anunțat că există noi semne care pot indica faptul că o persoană este infectată cu Covid-19. Cei care nu tușesc și pe care nu îi doare gâtul s-ar putea să nu fie total asimptomatici. Potrivit experților britanici, mai mulți pacienți au spus că au pierdut simțul gustului sau al mirosului, neavând alte simptome, potrivit Sky News. Aceste noi simptome sunt prezente la persoanele tinere, foarte sănătoase.

Cei mai mulți se infectează cu noul Covid-19 prin inhalare

"Am identificat un nou simptom, pierderea mirosului și al gustului, la persoanele care nu prezintă alte simptome. Asta înseamnă că acești oameni trebuie și ei să stea în carantină pentru a reduce răspândirea coronaviruslui", a declarat un reprezentant al Asociației Britanice de Otorinolaringologie. Specialiștii cred că nasul este vinovatul principal pentru infecția cu noul coronavirus, pentru că oamenii pot inhala foarte ușor "stropi" de la cei bolnavi. Dr Nathalie MacDermott a precizat că aceste descoperiri nu sunt încă populare în lumea medicală, necesitând să fie făcute mai multe teste pe pacienți din întreaga lume. Aceasta e explicat că, atunci când infecția are loc în nas sau în gât, cel mai probabil pacientul își pierde temporar mirosul sau gustul. 

 

 

Citește și

De ce bilanțul negru din Italia continuă să crească, deși țara se află în carantină totală. Explicația îngrijorătoare

Avertismentul unui român vindecat de coronavirus: “Lumea voastră se va întoarce cu susul în jos”. Ce l-au sfătuit medicii

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1