Viorica Dăncilă a vorbit despre soţul ei. Nu a fost dragoste la prima vedere

viorica-dancila-sot.jpg

Viorica Dăncilă evită să apară în public alături de soţul ei

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, că are toată susţinerea din partea familiei şi nu a încercat să o scoată în prim-plan, familia sa dând dovadă de discreţie. „Am participat cu soţul meu decât la evenimentele în care se impunea acest lucru”, a adăugat ea.

Dăncilă a spus că nu mai are timp să gătească de când a devenit premier, că soţul şi copiii o ajută în gospodărie. Ea a spus că îi place să gătească ciorbe şi sarmale, dar că nu îi ies cozonacii şi a renunţat să mai facă.   

Viorica Dăncilă susţine că familia sa este afectată de atacurile la adresa sa şi crede că familia niciunui politician nu ar trebui implicată în scandaluri şi că dacă cineva are ceva de spus că o facă direct celui implicat. “Dacă e ceva de reproşat să-mi reproşeze mie, dar nu trebuie amestecată familia în aceste lucruri”, a spus premierul.   

Ea a mai afirmat că nu şi-a schimbat modul de a fi, are acelaşi număr de telefon de 15 ani, regretând că din cauza programului îşi vede rar prietenii, doar la aniversări şi de sărbători.   

Viorica Dăncilă şi soţul ei nu s-au îndrăgostit la prima vedere

Dăncilă a mai spus că îi place să meargă în Maramureş şi Bucovina, că are un căţel şi un pisoi, că se uită la câte un film care să o relaxeze. 
Ea a afirmat că atunci când şi-a întâlnit soţul nu a fost dragoste la prima vedere, ea era elevă şi el student, au fost mai întâi prieteni şi apoi s-au căsătorit.   

Viorica Dăncilă regretă că a acordat încrederea ei unor oameni care nu o meritau şi care au dezamăgit-o, fără a pronunţa vreun nume. De asemenea, ea mai regretă că a făcut unele greşeli pe care nu ar fi trebuit să le facă, dar nu a dat niciun exemplu.   

Premierul a mai spus că, dacă nu ar fi intrat în politică şi-ar fi continuat cariera de inginer, şi a menţionat că nu s-a gândit ce va face după ce nu va mai ocupa această funcţie. 

Loading...

Citește și

  • viorica dancila interventii estetice, gene false si extensii

    Avem un premier care ţine mult la etichetă. De când a fost învestită în funcţie de prim-ministru, Viorica Dăncilă a făcut paradă cu ţinutele vestimentare, dar şi cu coafura îndrăzneaţă, pentru care a fost comparată deseori cu fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko. Dar, Viorica Dăncilă nu are grijă doar de haine şi de coafură, ci şi ca tenul ei să arate impecabil. pe lângă trucurile de machiaj şi diferite artificii, doamna premier a trecut din câte este mai mult decât evident şi pe la cabinetul medicului estetician pentru câteva intervenţii.

  • viorica dancila, premier

    Viorica Dăncilă este premierul celui de-al treilea guvern PSD instalat într-un an de la câștigarea alegerilor. Gurile rele au spus că blonda de la Videle este de fapt o unealtă în mâna lui Liviu Dragnea. Aceasta neagă cu vehemență și a început să apară în emisiuni televizate ca să le povestească românilor mai multe lucruri neștiute despre ea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1