Și-a bătut joc de memoria Regelui Mihai! Viorica Dăncilă, încă o gafă memorabilă

regele_mihai.png

O femeie ingenuncheaza pentru a prezenta un ultim omagiu la sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I, in sala Tronului din fostul Palat Regal actualul Muzeu National de Arta al Romaniei, in Bucuresti, miercuri, 13 decembri
MEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă și staff-ul ei și-au propus să rămână în istoria României la capitolul unde sunt enumerate cele mai mari gafe posibile! De data aceasta, premierul României a reușit să-i întineze memoria Regelui Mihai.

Sala în care Viorica Dăncilă l-a invitat la masă, ieri pe şeful Parlamentului European, în cadrul unui Dineu oficial este aceeaşi în care, în decembrie anul trecut, capetele încoronate ale Europei îl privegheau pe ultimul rege al României. Alegerea Sălii Tronului e cu atât mai greu de explicat, ţinând cont că Palatul are o încăpere special proiectată pentru dineuri: Sufrageria Regală se găseşte de altfel exact sub Sala Tronului, scrie digi24.ro.

În imaginile postate pe site-ul Guvernului se vede cum oficialii români şi cei europeni stau la masa amenajată în mijlocul Sălii Tronului. Întâlnirea este numită de Guvern în programul oficial "prânz de lucru".

Înainte de a fi invitaţi la masă, oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare, iar premierul Viorica Dăncilă a ciocnit şi un pahar cu musafirul european.

Loading...

Citește și

  • viorica dancila interventii estetice, gene false si extensii

    Avem un premier care ţine mult la etichetă. De când a fost învestită în funcţie de prim-ministru, Viorica Dăncilă a făcut paradă cu ţinutele vestimentare, dar şi cu coafura îndrăzneaţă, pentru care a fost comparată deseori cu fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko. Dar, Viorica Dăncilă nu are grijă doar de haine şi de coafură, ci şi ca tenul ei să arate impecabil. pe lângă trucurile de machiaj şi diferite artificii, doamna premier a trecut din câte este mai mult decât evident şi pe la cabinetul medicului estetician pentru câteva intervenţii.

  • Viorica Dăncilă ne-a obişnuit cu gafele pe care le face cu ocazia fiecărei ieşiri în public. Fie că este vorba despre stâlcirea unui cuvant, a folosirii formei greşite a acestuia sau necunoaşterea protocolului atunci când se întâlneşte în mod oficial cu reprezentanţii altui stat, premierul este mereu la "datorie". Iată cele mai grave erori comise de premierul Viorica Dăncilă în cele şase luni de mandat.