Viorica Dăncilă, ținută nepotrivită la vizita Papei Francisc în Șumuleu Ciuc

viorica-dancila-sumuleu-ciuc.jpg

Viorica Dăncilă, la Șumuleu Ciuc
Viorica Dăncilă a purtat pantofi cu toc cui în mijlocul noroiului de la Șumuleu Ciuc
Foto: captură tv
Citeste tot despre: 

Premierul Viorica Dăncilă a venit însoțită de ministruț sănătății, Sorina Pintea, ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul apărării, Gabriel Leș, secretrul Guvernului, Toni Grebă, sâmbătă dimineață (1 iunie), la Șumuleu Ciuc. Zeci de mii de pelerini s-au adunat acolo pentru a lua parte la slujba oficiată de Papa Francisc.

Vremea nu ține cu miile de oameni venite să ia parte la vizita istorică a Papei Francisc în România! A plouat abundent în județul Harghita, acolo unde se află Suveranul Pontif. Jurnaliștii Digi24 au remarcat faptul că Viorica Dăncilă a purtat o ținută oarecum nepotrivită pentru această ocazie. Premierul a purtat pantofi cu toc cui, foarte înalt, în condițiile în care la Șumuleu Ciuc este noroi din cauza ploilor însemnate cantitativ. De la Șumuleu Ciuc, Viorica Dăncilă va merge apoi și la Iași, următoarea escală din programul vizitei Papei Francisc în România.

Ce cadou i-a făcut Papa Francisc Vioricăi Dăncilă

Premierul s-a întâlnit și vineri (31 mai) cu Suveranul Pontif. Aceasta a purtat tot o ținută de culoare neagră și i-a dăruit un ceas cu o simbolistică aparte.

„Iar aici, Sanctitatea Voastră, este un ceas făcut manual, cu o piatră, o rocă din Argentina, cu o rocă de la Etna şi cu pământ românesc. Pe spate aveţi albastru de Voroneţ”, i-a spus Viorica Dăncilă Suveranului Pontif. La rândul său, Papa Francisc i-a făcut cadou premierului o medalie și câteva cărți care să o ghideze spiritual: „„Asta este o mică bibliotecă, despre bucuria adusă de familie, despre grija pentru mediu, despre sfinţire, despre tinereţe”.

 

Citește și

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la întâlnirea cu Papa Francisc. De ce și-a acoperit capul

Ce cadouri și-au oferit Papa Francisc şi Patriarhul Daniel

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1