Viorica Dăncilă a explicat motivul pentru care a decis să adopte: "Cel mai important lucru în viață este să crești un copil! "

viorica_danicila_la_40_de_intrebari_cu_denise_rifai_kanal_d.jpeg

Viorica Dăncilă și Denise Rifai
Viorica Dăncilă a fost invitata lui Denise Rifai
Foto: Kanal D

Viorica Dancilă (56 de ani) a fost invitata lui Denise Rifai, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți seară (13 octombrie). Fostul prim ministru a dezvăluit motivul pentru care a decis să-l adopte pe băiatul ei, Victor.

Viorica Dăncilă a mărturisit că și-a dorit enorm să devină mamă, însă nu a reușit să o facă pe cale naturală, pentru că la momentul acela era foarte tânără și nu se simțea pregătită. 

"Așa a vrut Dumnezeu! Așa a vrut destinul că să mă regăsesc într-un loc în care un copil era abandonat. Un copil care plângea și parca cerea ajutorul. În momentul în care am văzut acest copil, avea 3 zile, mi-am dat seama că viitorul meu înseamnă ca acest copil să vina în familia mea. Că nu mă pot desparți de acel mic ghemotoc care parca îmi cerea ajutorul și care cât era de mic arăta atât de multă disperare. Am mers acasă, i-am spus soțului meu că eu vreau să înfiez acest copil indiferent de consecințe.", a explicat Viorica Dăncilă.

"A dat un sens nou vieții noastre!"

A avut mare noroc că soțul ei, Cristinel Dăncilă, a fost de acord să facă acest pas, văzând-o cât de mult își dorește să ajute acel băiat. Pentru a se apropia de Victor, Viorica Dăncilă a stat o lună internată în spital. A spus că acolo a și învățat cum este să aibă grijă de un copil.

"Eram foarte tânără, nu eram pregătită pentru a înfia un copil. Vream să facem noi, că avem propriul copil. Dar soțul meu văzând că îmi doresc atât de mult acest lucru și că în fiecare zi mă duceam la spital, la Victor, că îl iubesc atât de mult pe cel care avea să îmi devină fiu în cel mai scurt timp, a fost de acord. M-am internat în spital, am stat o luna de zile cu el și spital, era foarte mic, nu știam cum să am grija de el. A trebuit să stau, să învăț, să mă apropii foarte mutl de copil și cred că a fost cea mai mare realizare a vieții mele. Sunt foarte mandră de fiul meu, îl iubesc foarte mult, soțul meu îl iubește foarte mult și cred că a dat un nou sens vieții noastre. Îi indemn pe toți să facă acest pas.

Cel mai important lucru în viață este să crești un copil și cred că toți cei care se simt singuri, cei care simt că toți copiii aceștia care sunt abandonați și au nevoie de speranță au nevoie de un viitor, pot să facă acest lucru. Dacă eu am putut, sunt convinsă că sunt destul familii în Romania care ar putea'', a spus fostul premier.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1