VIDEO Un martor susţine că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul cu doi morți, de la Zamfirești

Ultima actualizare:

    Noi imagini de la accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiufoto: g4media.ro
Noi imagini de la accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiufoto: g4media.ro

Răsturnare de situație în legătură cu accidentul în care a fost implicat, joi dimineață, fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu. Un martor susține că acesta ar fi provocat, de fapt, accidentul grav, soldat cu doi morți.

Şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu, spune că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus, conform G4media. „Audi! N-a intrat în nicio depăşire, nu era nimic în faţă. A părăsit banda şi a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Piteşti. Eram în spatele lui (a lui Chiţoiu, n.r.)”, a spus martorul.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfireşti din judeţul Argeş, pe Dealul Negru. Chiţoiu conducea o maşină Audi şi s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Şoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, şi o femeie de 73 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au murit. Accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul între Vâlcea şi Piteşti. „Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii lui să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal”, arată IPJ Argeş.

Daniel Chițoiu, internat la spitalul Floreasca

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, el prezentând un traumatism toracic suferit în urma unui accident rutier, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale. Fostul ministru va rămâne internat în unitatea medicală, în prezent efectuându-i-se investigaţii medicale. 

Citește și:

Apel impresionant al Poliției după carnagiul de pe șosele: «19 persoane decedate. E mult, extrem de mult»

Vieți distruse pe șosele în zi de sărbătoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net