VIDEO Tânăr de 20 de ani, împuşcat în cap de poliţişti. Gloanțe și urmărire ca în filme, la Corbu

impuscaturi.jpg

impuscaturi constanta
foto: adevarul.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Poliţiştii constănţeni au folosit armanentul din dotare pentru a opri o maşinaăcare nu respectase semnalul oamenilor legii, ei trăgând focuri de avertisment, dar si în direcţia autoturismului. După ce maşina a oprit şi două persoane au luat-o la fugă, poliţiştii au găsit pe bancheta din spate un bărbat care fusese împuşcat în cap. Victima era în comă şi a fost dusă la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri, în jurul orei 4.20, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart, motiv pentru care au făcut semnal de oprire pentru şoferul respectiv, scrie News.ro.
"Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, cu direcţia spre localitatea Lumina. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Polițiștii au tras 5 focuri de armă înspre mașină

 

Sursa citată a menţionat că autoturismul şi-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde poliţiştii au încercat să îl determine, din nou, pe conducătorul auto să oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care făcea manevre de întoarcere pentru a încerca să scape.
"În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intenționat spre poliţiştii aflaţi la faţa locului, care au fost nevoiţi să se retragă in autospeciala de poliţie", au mai precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un teren agricol, unde a fost abandonat, iar două persoane au fugit de la faţa locului. 
O altă persoană a fost găsită de poliţişti pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconştient, care avea o plagă împuşcată la nivelul capului, a menţionat sursa citată.
Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, victima, de aproximativ 20 de ani, a fost găsită în comă, având o plagă în regiunea capului. El a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Citește și:

Anchetă la un centru de plasament! Fete cu dizabilităţi, obligate să se prostitueze

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost prins de polițiști, după ce a agresat câțiva jurnaliști

 


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5